Η 19χρονη ερωμένη του Νεμτσόφ «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας

Η 19χρονη ερωμένη του Νεμτσόφ «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας

Ηταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του - Ο Νεμτσόφ της είχε εκμυστηρευτεί ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάποια στιγμή θα τον «εξοντώσει»

Η 19χρονη ερωμένη του Νεμτσόφ «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας
Βίος και πολιτεία η ζωή του Μπορίς Νεμτσόφ, σφοδρού πολέμιου του Κρελίνου, κυρίως του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Η ταραχώδης ερωτική του ζωή βρέθηκε πολλές φορές στη δίνη επικριτικών σχολίων με τις γυναίκες να κάνουν παρέλαση από το κρεβάτι του ενώ ο ίδιος δεν είχε απελευθερωθεί από τα δεσμά του γάμου. 

Με την μοναδική σύζυγο του- στα χαρτιά- Ραΐσα, με την οποία απέκτησε μία κόρη, δεν έχει πάρει διαζύγιο. Φορώντας βέρα στο δεξί, ο Νεμτσόφ κυκλοφορούσε άνετος σε πολυτελή εστιατόρια της Ρωσίας έχοντας στο πλευρό του διάφορες αιθέριες υπάρξεις αλλά και διαιωνίζοντας το... είδος. 

Κλείσιμο


Με την πληθωρική, ξανθιά τηλεπερσόνα, Εκατερίνα Οντιντσόβα (φωτό επάνω), απέκτησε άλλα δύο παιδιά, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι. Με την ανεπίσημη οικογένειά του έδινε συχνά συνεντεύξεις στα ρωσικά ΜΜΕ, έβγαζε φωτογραφίες και συμπεριφερόταν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. 

Μετά τον χωρισμό του με την Εκατερίνα, ο Νεμτσόφ βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της γραμματέας του - και με αυτήν γνώρισε την πατρότητα. Όπως αναφέρει ο ρωσικός Τύπος, με την Ιρίνα Κορολέβα, απόκτησε άλλη μία κόρη. Στο πλευρό του κάποια στιγμή εθεάθη και μία άλλη εκρηκτική Ρωσίδα, η Αναστασία Ονιέβα. Κι όταν γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά του, είχε στο ίδιο τραπέζι όλες τις «γυναίκες» της ζωής του αλλά και τα παιδιά του. 

Με το τελευταίο του απόκτημα, ένα μοντέλο από την Ουκρανία με τα μισά του χρόνια, έζησε μία ρομαντική σχέση, διάρκειας τεσσάρων ετών. Δύο ήταν τα μελανά σημεία του δεσμού τους. 

1ο: H διακοπή της κύησης, όταν η Άννα, τον Δεκέμβριο του 2013, τον ενημέρωσε ότι περιμένει παιδί. Η μητέρα της Ουκρανής επιβεβαίωσε πως η κόρη της ήταν έγκυος κι ότι ο Νεμτσόφ δεν ήθελε να γίνει πατέρας για πέμπτη φορά λέγοντάς της ότι πρέπει να διακόψει την κύηση σε κλινική της Ελβετίας. 

2ο: Η 23χρονη Αννα έγινε μάρτυρας της δολοφονίας του Νεμτσόφ, του ανθρώπου που την μύησε στον έρωτα... Με τον εραστή της έμεναν σ΄ένα πολυτελές διαμέρισμα κοντά στο Κρεμλίνο, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή του ο Νεμτσόφ. Η εντυπωσιακή κοπέλα αποτελεί το «κλειδί» για τις έρευνες της ρωσικής αστυνομίας με στόχο να βρει τους δολοφόνους του Ρώσου ηγέτη της αντιπολίτευσης. 



Λίγες ώρες προτού ο Νεμτσόφ πέσει νεκρός στο έδαφος, το ζευγάρι είχε απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο σ΄ένα πολυτελές εστιατόριο, το «Bosco cafe» στην Κόκκινη Πλατεία, μία «ανάσα» από το Κρεμλίνο. Με την Άννα (φωτό επάνω), ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Εκείνη ήταν 19, εκείνος 49. Εκτός από τις χαρές του έρωτα, μοιράζονταν τις ανησυχίες αλλά και τους φόβους τους. 




Ο Νεμτσόφ της είχε εκμυστηρευτεί ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα τον «εξοντώσει» κάποια στιγμή. Αυτός ήταν και ο φόβος της μητέρας του Ρώσου ηγέτη της αντιπολίτευσης. Το ένστικτο δύο εκ των πολλών γυναικών της ζωής του αποδείχθηκε τελικά αλάνθαστο...  














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης