Ουκρανία: Άνδρας ισχυρίζεται ότι έχει τις μεγαλύτερες βλεφαρίδες στον κόσμο

Ουκρανία: Άνδρας ισχυρίζεται ότι έχει τις μεγαλύτερες βλεφαρίδες στον κόσμο

Δεν αποκαλύπτει την τροφή που τον βοηθάει, για λόγους μάρκετινγκ

Ουκρανία: Άνδρας ισχυρίζεται ότι έχει τις μεγαλύτερες βλεφαρίδες στον κόσμο
Ο Βαλέρι Σμάγκλι, από την Ουκρανία διατυμπανίζει περήφανα πως διαθέτει τις πιο μακριές βλεφαρίδες στον πλανήτη, οι οποίες αγγίζουν τα 3 εκατοστά σε μήκος!

Ο Σμάγκλι, δηλώνει, πως μετά από αλλαγή στη δίαιτά του, μια συγκεκριμένη τροφή, άρχισε να προκαλεί ασυνήθιστη ανάπτυξη στις βλεφαρίδες του. Ο 58χρονος, ωστόσο, δεν αποκαλύπτει ποια είναι αυτή η τροφή, κρατώντας την επτασφράγιστο μυστικό.

Ο λόγος; Μα φυσικά το μάρκετινγκ. Ο Σμάγκλι πιστεύει πως η τροφή που αναπτύσσει τις βλεφαρίδες μπορεί να αποτελέσει εμπορική επιτυχία, αν προωθηθεί στις γυναίκες.

Κλείσιμο
Κι αυτή η πεποίθηση του δημιουργήθηκε, από το γεγονός πως όταν μιλάει με κάποιον, «σπάνια προσέχει τη συζήτηση, καθώς επικεντρώνεται στις τεράστιες βλεφαρίδες» ενώ όπως δηλώνει: «Γυναίκες με σταματούν στο δρόμο και με ρωτούν ποιο είναι το μυστικό μου, καθώς βλέπουν ότι είναι αληθινές».



Όμως, ο Ουκρανός, δηλώνει πως πλέον σκέφτεται να τις κόψει, καθώς πλέον αποτελούν μεγάλο βάρος για τα βλέφαρά του, τα οποία κουράζονται πιο γρήγορα πια. Πριν όμως κάνει κάτι τέτοιο, αποκάλυψε πως θα τις μετρήσει επίσημα, ώστε να κατοχυρώσει το ρεκόρ Γκίνες. Παρ' όλα αυτά, το ρεκόρ κρατάει ο Αμερικανός Στιούαρτ Μίλλερ, ο οποίος μετρήθηκε με βλεφαρίδες 6,99 εκατοστών (!!!), το 2007.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης