Τα καλύτερα του διαδικτύου για «Το μπλε-και-μαυρο-ή-λευκο-και-χρυσο Φουστάνι»

Τα καλύτερα του διαδικτύου για «Το μπλε-και-μαυρο-ή-λευκο-και-χρυσο Φουστάνι»

Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος με πρόσβαση στο διαδίκτυο που να μην έχει δει τις τελευταίες μέρες το πιο πολυσυζητημένο φουστάνι όλων των εποχών! 

Τα καλύτερα του διαδικτύου για «Το μπλε-και-μαυρο-ή-λευκο-και-χρυσο Φουστάνι»
Κάποτε συγκινούσαν οι εντυπωσιακές τουαλέτες και γίνονταν θέμα συζήτησης. Άλλοτε πάλι κέντριζαν το ενδιαφέρον τα αποκαλυπτικά φορέματα ή ακόμα και οι πρωτοποριακές εμφανίσεις της Madonna τη δεκαετία του '80.

Το 2015 όμως το φόρεμα που συζητήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο είναι Το Φόρεμα.  Δηλαδή το φόρεμα που κάποιοι βλέπουν μπλε και μαύρο και κάποιοι λευκό και χρυσό.

Αν και οι επιστήμονες δίνουν μια εξήγηση για όλη τη διαμάχη, εν τούτοις η συζήτηση που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες, δεν... κοπάζει.

Κλείσιμο
«Εγώ βλέπω γκρι και μπλε» τουίταρε η Αριάνα Γκράντε και συμπλήρωσε «και άσχημο»!

Ένας άλλος έγραψε «Αγόρασα αυτό το φουστάνι για τη γυναίκα μου και της πάει πολύ. Κοίτα να δεις, τις προάλλες, είδα μια γυναίκα που της έμοιαζε πολύ, να φιλά έναν άλλο άντρα. Αλλά αποκλείεται να ήταν η γυναίκα μου όμως γιατί η άγνωστη φορούσε ένα λευκό με χρυσό φόρεμα, ενώ της γυναίκας μου είναι μπλε και μαύρο». 

Η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε «εγώ βλέπω λευκό και χρυσό, ενώ ο Κάινι μπλε και μαύρο» και αναρρωτήθηκε «ποιος έχει αχρωματοψία». 



Κάποιος ακόμα το γύρισε στην κακοποίηση των ζώων: «Πόσοι χαμαιλέοντες σκοτώθηκαν για να φτιαχτεί αυτό το φόρεμα»;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης