Βρετανία: Οι Εργατικοί αποφάνθηκαν ότι το φόρεμα είναι λευκό με χρυσό!

Βρετανία: Οι Εργατικοί αποφάνθηκαν ότι το φόρεμα είναι λευκό με χρυσό!

Ο Εντ Μίλιμπαντ έδωσε την επίσημη απάντηση του κόμματος για το #thedress που έχει διχάσει το Διαδίκτυο

Βρετανία: Οι Εργατικοί αποφάνθηκαν ότι το φόρεμα είναι λευκό με χρυσό!
Λευκό με χρυσό ή μαύρο με μπλε; Τι χρώμα τελικά είναι το φόρεμα που έχει διχάσει το Διαδίκτυο χωρίζοντας σε ομάδες όσους υποστηρίζουν τον έναν χρωματικό συνδυασμό και όσους τον δεύτερο.

Από τον παροξυσμό δε γλίτωσε ούτε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Μεγάλης Βρετανίας, Εντ Μίλιμπαντ, ο οποίος έδωσε την επίσημη απάντηση του κόμματος των Εργατικών για το φλέγον ζήτημα!

Μιλώντας στο δίκτυο ITV ο Μίλιμπαντ ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο σχετικά με το #thedress και ενώπιον τηλεοπτικής κάμερας ο επικεφαλής των Εργατικών απάντησε: «Η επίσημη θέση του κόμματος των Εργατικών είναι ότι είναι λευκό και χρυσό».

Κλείσιμο


Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι και ο ίδιος πιστεύει πως το επίμαχο φόρεμα, του οποίου φωτογραφία κυκλοφορεί στο Twitter και έχει αναστατώσει δεκάδες χρήστες του Διαδικτύου, είναι λευκό με χρυσό.

Το πιθανότερο, βέβαια, είναι ότι ο Μίλιμπαντ δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί από την εταιρία Roman Originals και από το μοντέλο Λόρα Κόλμαν που το πρωτοφόρεσε πως τελικά η απόχρωσή του είναι μπλε και μαύρη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης