Μίκαελ Σουμάχερ: Πουλήθηκε το σπίτι του στη Νορβηγία πάνω από δύο εκατ. ευρώ!

Μίκαελ Σουμάχερ: Πουλήθηκε το σπίτι του στη Νορβηγία πάνω από δύο εκατ. ευρώ!

Η οικογένεια του πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, πούλησε την έπαυλη που διαθέτει σε χειμερινό θέρετρο, βόρεια του Όσλο

Μίκαελ Σουμάχερ: Πουλήθηκε το σπίτι του στη Νορβηγία πάνω από δύο εκατ. ευρώ!
Την τεράστια έπαυλη, που έχει έκταση περίπου 645 τ.μ, αποφάσισε να πουλήσει η οικογένεια του Γερμανού πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Το σπίτι ήταν η βάση για τις χειμερινές διακοπές της οικογένειας Σουμάχερ στη Νορβηγία και βρίσκεται στην ορεινή πόλη Τρισίλ, βόρεια του Όσλο.


Κλείσιμο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η οικογένεια του 46χρονου πρωταθλητή είχε αποφασίσει από τις αρχές του χειμώνα να πουλήσει το σπίτι και επόμενος στόχος της είναι να κατασκευαστεί ένα δωμάτιο νοσοκομείου στην κατοικία που διαμένουν στην Ελβετία για την καλύτερη νοσηλεία του Σουμάχερ.



Ο Petter Birkrem, ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στη Νορβηγία, δήλωσε σε εφημερίδα της χώρας του ότι το σπίτι του Σουμάχερ πουλήθηκε σε άγνωστο αγοραστή που δεν είναι Νορβηγός για 22 εκατομμύρια κορώνες (2.750.000 ευρώ). Ο ίδιος αποκάλυψε ότι του είχε απαγορευτεί να βάλει φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού σε διαφημιστικά φυλλάδια του γραφείου του ενώ στους υποψήφιους αγοραστές απαγορευόταν να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές όταν πήγαιναν να δουν το σπίτι.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ χτύπησε σοβαρά σε ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις, στην τοποθεσία Μεριμπέλ, τον Δεκέμβριο του 2013 ενώ έκανε σκι. Από τότε βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία και ακολουθεί την μακρά πορεία της αποθεραπείας του  έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του Κορίνα και τα δύο του παιδιά.

Σύμφωνα με τον μεσίτη που πούλησε την πολυτελή έπαυλη, αυτή ήταν το καταφύγιο του 46χρονου πρωταθλητή όταν ήθελε να ξεκουραστεί και να αποφύγει τους δημοσιογράφους που τον κυνηγούσαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης