Αστείο βίντεο: Ληστές κοσμηματοπωλείου γλιστρούν στο καλογυαλισμένο πάτωμα!

Αστείο βίντεο: Ληστές κοσμηματοπωλείου γλιστρούν στο καλογυαλισμένο πάτωμα!

Παρά τις τούμπες και τον καπνό, κατάφεραν να διαφύγουν

Αστείο βίντεο: Ληστές κοσμηματοπωλείου γλιστρούν στο καλογυαλισμένο πάτωμα!
Κάποιοι άνδρες στο Κόβεντρι της Αγγλίας, αποφάσισαν να ληστέψουν ένα μεγάλο κοσμηματοπωλείο της περιοχής, όμως χρειάστηκε να περάσουν «δια πυρός και σιδήρου» για να τα καταφέρουν. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από την αστυνομία, αποκαλύπτεται, πως οι άνδρες, την ώρα που κάνουν την επιδρομή έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετούς εχθρούς εκτός από το χρόνο.

Αρχικά ένα αυτοκίνητο σπάει τη μπροστινή τζαμαρία του μαγαζιού και οι άγνωστοι σπεύδουν μέσα. Όμως το καλογυαλισμένο πάτωμα, αποτελεί τον μεγαλύτερο αντίπαλο. Με χορευτικές κινήσεις και τούμπες, η μία μετά την άλλη, οι άνδρες σπάνε τις θήκες των κοσμημάτων και τα πετούν σε μεγάλους σάκους. Λίγο αργότερα, ένα μηχάνημα ασφαλείας του μαγαζιού, αρχίζει να γεμίζει το χώρο με καπνό κάτι που αναγκάζει τους δράστες να φύγουν με λεία πολλών εκατοντάδων χιλιάδων λιρών.

Κλείσιμο


Ο αστυφύλακας που ανέλαβε την υπόθεση είπε πως: «Ο νέος τους πλούτος σε συνδυασμό με τις χορευτικές τους κινήσεις, θα τους προδώσουν».

«Μπορεί κάποιοι να νομίζουν πως ήταν ένα έγκλημα χωρίς θύματα, όμως δεν πρέπει να εθελοτυφλούν. Πρόκειται για επικίνδυνους και απεγνωσμένους άνδρες που απείλησαν με όπλο κάποιον που έτυχε να περνάει από εκεί την ώρα που έκαναν την επιδρομή, ο οδηγός, επίσης, οδήγησε επικίνδυνα κατά τη διαφυγή τους και προφανώς αξίζουν να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα», είπε ο αστυφύλακας Λι Μπάκλερ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης