ΗΠΑ: Κουκουβάγια κλέβει καπέλα σε πάρκο!

ΗΠΑ: Κουκουβάγια κλέβει καπέλα σε πάρκο!

Μια θρασύτατη κουκουβάγια στο Όρεγκον των ΗΠΑ επιτίθεται σε περαστικούς και επισκέπτες πάρκου και τους κλέβει τα καπέλα...

ΗΠΑ: Κουκουβάγια κλέβει καπέλα σε πάρκο!
Σε πάρκο του Σάλεμ, στην πολιτεία Όρεγκον των ΗΠΑ, μια κουκουβάγια έχει προκαλέσει αναστάτωση αφού κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Το άγριο πουλί εδώ και ένα μήνα επιτίθεται νωρίς το πρωί σε άτομα που κάνουν τζόκινγκ ή απλά επισκέπτονται το πάρκο και τους αρπάζει τα καπέλα!

Οι αρχές της πόλης έχουν τοποθετήσει προειδοποιητικές πινακίδες στα πάρκα και συμβουλεύουν τους πολίτες να μην τα επισκέπτονται πριν την αυγή και να μη φορούν καπέλα ή τα καπέλα τους να είναι βαριά για να δυσκολεύεται η κουκουβάγια να τους τα αρπάξει...

Κλείσιμο


Ένα από τα θύματα του ασυνήθιστου κλέφτη, ο 36χρονος Brad Hilliard, ανέφερε ότι την περασμένη Δευτέρα έκανε τζόκινγκ στο πάρκο στις 5.45 το πρωί, όταν το άγριο πουλί του επιτέθηκε και άρπαξε το καπέλο του μπέιζμπολ που φορούσε, αφού τον τσίμπησε και στο πίσω μέρος του λαιμού.

Ο άντρας από εκείνη την ημέρα έχει επισκεφθεί πολλές φορές το πάρκο αναζητώντας μάταια το αγαπημένο του καπέλο.

Ο Keith Keever, που είναι ο επικεφαλής για την επίβλεψη των πάρκων στην πόλη, δήλωσε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν του είχε αναφερθεί παρόμοιο γεγονός.

Μέλη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Audubon Society», που ασχολείται με την προστασία της Φύσης και την παρατήρηση των πτηνών, αναφέρουν ότι η κουκουβάγια είναι πιθανόν να κλέβει τα καπέλα για να φτιάξει την φωλιά της, αφού τώρα είναι περίοδος ωοτοκίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης