Το 2015 η Δαμασκός θα απαλλαχθεί απ΄ όλους τους τρομοκράτες, διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Χάλκι

Το 2015 η Δαμασκός θα απαλλαχθεί απ΄ όλους τους τρομοκράτες, διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Χάλκι

O πρωθυπουργός της Συρίας σημείωσε ότι η χώρα δεν θα επιτρέψει στους εχθρούς της «να καταστρέψουν τη γη των θρησκειών και το λίκνο των πολιτισμών» ενώ εξήρε το στρατό για τις προσπάθειες που καταβάλλει

Το 2015 η Δαμασκός θα απαλλαχθεί απ΄ όλους τους τρομοκράτες, διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Χάλκι
O πρωθυπουργός της Συρίας Ουάελ αλ Χάλκι δήλωσε σήμερα ότι η Δαμασκός στοχεύει στο να εκδιώξει όλους τους «τρομοκράτες» από τη συριακή επικράτεια το 2015 και είναι έτοιμη να υποστηρίξει κάθε προσπάθεια καταπολέμησης της τρομοκρατίας σε διεθνές επίπεδο. 

Σε ομιλία που εκφώνησε στο κοινοβούλιο, ο Σύρος πρωθυπουργός επισήμανε ότι βασικός στόχος της Συρίας είναι να «απαλλαχθεί από όλους τους τρομοκράτες» εκδιώχνοντάς τους από την χώρα φέτος και ότι θα «στηρίξει κάθε πρωτοβουλία για την καταπολέμηση και αντιμετώπιση της παγκόσμιας τρομοκρατίας», μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η Συρία δεν θα επιτρέψει στους εχθρούς της «να καταστρέψουν τη γη των θρησκειών και το λίκνο των πολιτισμών» ενώ εξήρε το στρατό για τις προσπάθειες που καταβάλλει.

Κλείσιμο
Η Δαμασκός έχει επανειλημμένα διαμηνύσει ότι επιθυμεί να συντονιστεί με άλλες χώρες προκειμένου να πολεμήσει τις ένοπλες οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στα εδάφη της. 

Η συριακή κυβέρνηση χαρακτηρίζει όλες τις αντικυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία τρομοκράτες σε αντίθεση με τις χώρες της Δύσης και τους Άραβες συμμάχους τους που διαχωρίζουν τους σκληροπυρηνικούς τζιχαντιστές από τους πιο μετριοπαθείς αντάρτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης