Δυτική Όχθη: Νεκρός Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών

Δυτική Όχθη: Νεκρός Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών

Μία εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ δήλωσε ότι στρατιώτες είδαν δύο Παλαιστινίους να εκτοξεύουν μια βόμβα μολότοφ προς την κατεύθυνση μιας οδικής αρτηρίας κοντά στην παλαιστινιακή πόλη Ναμπλούς

Δυτική Όχθη: Νεκρός Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών
Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν το Σάββατο έναν Παλαιστίνιο στα κατεχόμενα εδάφη της Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με δηλώσεις Παλαιστίνιου αξιωματούχου των υπηρεσιών ασφάλειας αλλά και σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ισραηλινός στρατός.

Μία εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ δήλωσε ότι στρατιώτες είδαν δύο Παλαιστινίους να εκτοξεύουν μια βόμβα μολότοφ προς την κατεύθυνση μιας οδικής αρτηρίας κοντά στην παλαιστινιακή πόλη Ναμπλούς. Οι στρατιώτες «αναγνώρισαν τον άμεσο κίνδυνο και πυροβόλησαν προς τα κάτω άκρα των υπόπτων». Ο δρόμος αυτός χρησιμοποιείται επίσης από Ισραηλινούς που διαμένουν σε γειτονικούς οικισμούς.

Μία παλαιστινιακή πηγή ασφαλείας δήλωσε ότι ένας από τους Παλαιστινίους δέχτηκε πυρά από τους στρατιώτες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ωστόσο δεν παρείχε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Κλείσιμο
Ο ισραηλινός στρατός αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι αναζητά τον δεύτερο άνδρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης