Συνελήφθη 19χρονος για τον φόνο της πρώην Μις Βενεζουέλα

Συνελήφθη 19χρονος για τον φόνο της πρώην Μις Βενεζουέλα

Ένας νεαρός 19 ετών συνελήφθη την Πέμπτη για τον φόνο της πρώην Μις Βενεζουέλα και του Βρετανού συζύγου της

Συνελήφθη 19χρονος για τον φόνο της πρώην Μις Βενεζουέλα
Ο 19χρονος Gerardo Jose Contreras συνελήφθη την Πέμπτη στην πολιτεία Yaracuy, στη Βενεζουέλα, για τον φόνο της 29χρονης Monica Spear, που είχε στεφθεί Μις Βενεζουέλα το 2004 και του Βρετανού συζύγου της Thomas Berry.



Κλείσιμο
Στις έξι Ιανουαρίου του 2014 το ζευγάρι ταξίδευε μαζί με την πεντάχρονη κόρη του Maya στον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί από την πόλη Puerto-Cabello στην πόλη Valencia, όταν το αυτοκίνητό του, ένα Toyota Carolla, έπαθε βλάβη. Η 29χρονη γυναίκα και ο 39χρονος σύζυγός της βγήκαν έξω από το αυτοκίνητό τους και περίμεναν να έλθει η οδική βοήθεια που είχαν καλέσει.

Ήταν γύρω στις δέκα το βράδυ, όταν ξαφνικά ένοπλοι άντρες περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και το ζευγάρι πρόλαβε να μπει μέσα και να κλειδώσει τις πόρτες. Οι ένοπλοι πυροβόλησαν την Μις Βενεζουέλα και τον σύζυγό της μέσα από τα τζάμια του αυτοκινήτου. Η 29χρονη γυναίκα και ο σύζυγός της βρέθηκαν νεκροί από την αστυνομία ενώ η 5χρονη κόρη τους τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, αλλά κατόρθωσε να επιζήσει, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.



Τον περασμένο Σεπτέμβριο η αστυνομία συνέλαβε τρεις άντρες ως ύποπτους για τον φόνο μετά ληστείας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε εικοσαετή φυλάκιση.

Ο 19χρονος Contreras είναι το ενδέκατο άτομο που συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τον φόνο της 29χρονης καλλονής και του συζύγου της.



Η Spear είχε μετακομίσει με τους γονείς της από μικρή ηλικία στη Φλόριδα των ΗΠΑ και μετά την ανάδειξή της ως Μις Βενεζουέλα στα καλλιστεία του 2004 έκανε καριέρα ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές σαπουνόπερες.

Ένα χρόνο πριν τον θάνατό της βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, αλλά διατηρούσαν καλές σχέσεις λόγω της πεντάχρονης κόρης τους και έκαναν μαζί εκδρομές. Σε μια τέτοια εκδρομή το ζευγάρι έπεσε θύμα ένοπλων ληστών και δολοφονήθηκε.



Η Βενεζουέλα είναι από τις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά ανθρωποκτονιών στον κόσμο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης