Αίγυπτος: Νεκρό βρέφος από ανταλλαγή πυρών στρατού-τζιχαντιστών

Αίγυπτος: Νεκρό βρέφος από ανταλλαγή πυρών στρατού-τζιχαντιστών

Δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι - Νεκρό και ένα εξάχρονο παιδί έπειτα από πτώση ρουκέτας - Άλλα δύο άτομα, ανάμεσά τους ένα 12χρονο αγόρι, σοβαρά τραυματισμένα 

Αίγυπτος: Νεκρό βρέφος από ανταλλαγή πυρών στρατού-τζιχαντιστών
Δύο παιδιά, το ένα βρέφος, σκοτώθηκαν σήμερα κατά την ανταλλαγών πυρών μεταξύ του αιγυπτιακού στρατού και των τζιχαντιστών στην χερσόνησο Σινά, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, ένα 24ωρο μετά το κύμα των αιματηρών επιθέσεων σε διάφορα σημεία της χώρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Figaro», μία ημέρα μετά τον θάνατο 30 ανθρώπων στη χερσόνησο του Σινά, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε ο αιγυπτιακός βραχίονας του Ισλαμικού Κράτους, ένα βρέφος μόλις έξι μηνών κι ένα αγοράκι έξι ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή. 

Το βρέφος δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και το εξάχρονο παιδί σκοτώθηκε μετά από πτώση ρουκέτας στη βόρεια πλευρά της χερσονήσου Σινά, υποστηρίζουν ιατρικές πηγές. Άλλα δύο άτομα, ανάμεσά τους ένα 12χρονο αγόρι, έχουν τραυματιστεί και είναι σε σοβαρή κατάσταση. 

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμντέλ Φατάχ αλ Σίσι, διέκοψε την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας για τη Σύνοδο Κορυφής της Αφρικανική Ένωσης μετά το χθεσινό κύμα αιματηρών επιθέσεων στη χερσόνησο του Σινά και επιστρέφει στο Κάιρο. Εννέα από τα θύματα των χθεσινών επιθέσεων είναι στρατιωτικοί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης