Δείτε τη στιγμή της τρομακτικής έκρηξης που ισοπέδωσε μαιευτήριο στο Μεξικό

Δείτε τη στιγμή της τρομακτικής έκρηξης που ισοπέδωσε μαιευτήριο στο Μεξικό

Σύγχυση με τον αριθμό των νεκρών - Για δύο θύματα κάνουν λόγο οι αρχές - Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για επτά νεκρούς - Φόβοι ότι ο αριθμός θα αυξηθεί - Στους 66 οι τραυματίες

Δείτε τη στιγμή της τρομακτικής έκρηξης που ισοπέδωσε μαιευτήριο στο Μεξικό
Για δύο νεκρούς μιλούν πλεόν οι αρχές της πόλης του Μεξικού από την σφοδρή έκρηξη που κυριολεκτικά ισοπέδωσε μαιευτήριο που λειτουργεί και ως νοσοκομείο παίδων.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μιχέλ Άνχελ Μανσέρα νεκροί είναι μια γυναίκα και ένα παιδί αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για επτά νεκρούς. Η σύγχυση για τον αριθμό των θυμάτων, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οφείλεται στην εικόνα που υπήρχε για τους σοβαρά τραυματίες.

Η στιγμή της έκρηξης

Κλείσιμο




Ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί τόσο γιατί είναι αρκετοί οι σοβαρά τραυματίες όσο και γιατί μπορεί στα συντρίμμια του κτηρίου να υπάρχουν ακόμη παγιδευμένα παιδιά και ενήλικες.



Ο μέχρι στιγμής απολογισμός όσον αφορά τον αριθμό των τραυματιών κάνει λόγο για 37 άτομα.

Η τραγωδία, σύμφωνα με το CNN, προκλήθηκε τη στιγμή που ένα φορτηγό εφοδίαζε με αέριο το νοσοκομείο όταν μια αντλία έσπασε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ισχυρότατη έκρηξη.
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης