Την απελευθέρωση του Ιάπωνα ομήρου ζητά η σύζυγός του

Την απελευθέρωση του Ιάπωνα ομήρου ζητά η σύζυγός του

Εκλιπαρεί τους τζιχαντιστές να αφήσουν ελεύθερο τον Κέντζι Γκότο με δηλώσεις της στο Reuters

Την απελευθέρωση του Ιάπωνα ομήρου ζητά η σύζυγός του
Ενώ έχει λήξει το νέο τελεσίγραφο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους για την απελευθέρωση της βομβίστριας που κρατείται στην Ιορδανία ώστε να αφεθεί ελεύθερος ο Ιορδανός πιλότος, η σύζυγος του Ιάπωνα ομήρου κάνει έκκληση στους εξτρεμιστές.

«Νιώθω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για τον σύζυγό μου και τώρα έχουμε μόνο λίγες ώρες ώστε να διασφαλιστεί η απελευθέρωσή του και η ζωή του Ιορδανού πιλότου Μουάθ αλ-Κασάεσμπέχ», δήλωσε η σύζυγος του Ιάπωνα δημοσιογράφου Κέντζι Γκότο που κρατείται όμηρος τους τελευταίους μήνες από τους τζιχαντιστές στη Συρία.

Η Ρίνκο Γκότο με δηλώσεις της στο πρακτορείο Reuters είπε: «Εκλιπαρώ την κυβέρνηση της Ιορδανίας και της Ιαπωνίας να κατανοήσουν ότι η τύχη των δύο ανδρών βρίσκεται στα χέρια τους».
Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, επισήμανε πως δεν έχει μιλήσει όλο αυτόν τον καιρό γιατί επιθυμεί να προστατεύσει τα παιδιά της και την οικογένειά της από τον Τύπο.

«Ο σύζυγός μου κι εγώ έχουμε δύο μικρές κόρες. Το μωρό μας ήταν μόλις τριών εβδομάδων όταν ο Κέντζι έφυγε. Εύχομαι η μεγαλύτερη κόρη μου, που είναι δύο ετών, να ξαναδεί τον πατέρα της», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Θέλω και οι δύο να γνωρίσουν τον πατέρα τους. Ο σύζυγός μου καλός και τίμιος. Πήγε στη Συρία για να μεταφέρει τα δεινά του λαού», τόνισε.

Στο μεταξύ, έχει λήξει το νέο τελεσίγραφο των τζιχαντιστών που απαιτούν την απελευθέρωση της Σατζίντα αλ-Ρισάουι ώστε να αφήσουν ελεύθερο τον Ιορδανό πιλότο.

Εχθές, πάντως, είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες που ήθελαν τον Ιάπωνα όμηρο να μεταφέρεται από τη Συρία στην Ιορδανία ώστε να πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή με την καμικάζι.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης