Τελεσίγραφο των τζιχαντιστών ζητεί να αφεθεί ελεύθερη η Ιρακινή κρατούμενη...

Τελεσίγραφο των τζιχαντιστών ζητεί να αφεθεί ελεύθερη η Ιρακινή κρατούμενη...

...αλλιώς θα εκτελεστεί ο Ιορδανός πιλότος - Δεν έχει καταστεί δυνατή η εξακρίβωση της αυθεντικότητας του ηχητικού μηνύματος

Τελεσίγραφο των τζιχαντιστών ζητεί να αφεθεί ελεύθερη η Ιρακινή κρατούμενη...
Ηχητικό μήνυμα δημοσιοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης από το Ισλαμικό Κράτος στο οποίο φέρεται να ακούγεται η φωνή του Ιάπωνα ομήρου Κέντζι Γκότο ο οποίος ζητεί να αφεθεί ελεύθερη στα σύνορα με την Τουρκία ως το ηλιοβασίλεμα της 29ης Ιανουαρίου η Ιρακινή γυναίκα που κρατείται σε φυλακές της Ιορδανίας, ειδάλλως θα εκτελεστεί ο Ιορδανός πιλότος που βρίσκεται επίσης αιχμάλωτος στα χέρια των τζιχαντιστών.

«Είμαι ο Κέντζι Γκότο. Αυτό είναι ένα ηχητικό μήνυμα με παραλήπτη εσάς. Αν η Σάιντα αλ Ρισαουί δεν αφεθεί ελεύθερη στα τουρκικά σύνορα μέχρι το ηλιοβασίλεμα της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου ώρα Μοσούλης ο Ιορδανός πιλότος Μουάθ αλ-Κασασμπέχ θα εκτελεστεί αμέσως» ακούγεται στο ηχητικό μήνυμα.

Όπως μετέδωσε πάντως το πρακτορείο Ruters, δεν έχει καταστεί δυνατή η εξακρίβωση της αυθεντικότητας του ηχητικού μηνύματος που δημοσιοποιήθηκε στο YouTube και αν όντως η φωνή που ακούγεται είναι του Ιάπωνα δημοσιογράφου που κρατείται από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Κλείσιμο
Η ιαπωνική κυβέρνηση αναλύει το νέο ηχογραφημένο μήνυμα όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος του γραφείου του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης