«Ομπάμα θα σου κόψουμε το κεφάλι», απειλούν οι τζιχαντιστές

«Ομπάμα θα σου κόψουμε το κεφάλι», απειλούν οι τζιχαντιστές

Με νέο βίντεο οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους προειδοποιούν ότι θα εκτελέσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ μέσα στον Λευκό Οίκο

«Ομπάμα θα σου κόψουμε το κεφάλι», απειλούν οι τζιχαντιστές
Με νέο βίντεο «χτυπούν» οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στο οποίο απειλούν ότι θα εκτελέσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με τα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ένα μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης που βρίσκεται πίσω από έναν Κούρδο με στρατιωτική στολή, τον οποίο στη συνέχεια αποκεφαλίζει, προειδοποιεί πως οι τζιχαντιστές θα φτάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κλείσιμο
«Να ξέρεις Ομπάμα, ότι θα φτάσουμε στην Αμερική. Να ξέρεις, επίσης, ότι θα σου κόψουμε το κεφάλι στο Λευκό Οίκο και θα μετατρέψουμε τις ΗΠΑ σε μουσουλμανική περιφέρεια», αναγγέλλει ο εξτρεμιστής.



«Αυτό είναι ένα μήνυμα για ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή είναι η μοίρα όποιου αντιτάσσεται κατά του Ισλάμ. Είναι ένα μήνυμα για τη Γαλλία, το Βέλγιο. Σας προειδοποιούμε ότι θα έρθουμε σε εσάς με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικά και θα σας κόψουμε το λαιμό», συμπληρώνει ο κουκουλοφόρος τζιχαντιστής.



Όσο για τον πρόεδρο του Ιρακινού Κουρδιστάν, Μασούντ Μπαρζανί, ο άνδρας απειλεί λέγοντας ότι θα τον αποκεφαλίσουν οι άνδρες του Ισλαμικού Κράτους και θα πετάξουν τη σορό του στη χωματερή της ιστορίας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης