Ο Μάριο Ντράγκι σε τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του

Ο Μάριο Ντράγκι σε τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του

Ο σκληρός της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δείχνει την πιο γλυκιά πλευρά του και δίνει το φιλί των… Εσκιμώων στην αγαπημένη του

Ο Μάριο Ντράγκι σε τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του
Μπορεί ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, να είναι γνωστός για το σκληρό πόκερ που συνηθίζει να παίζει, όμως, στις ιδιωτικές του στιγμές είναι ένας τρυφερός σύντροφος και οικογενειάρχης.

Σε φωτογραφία που δημοσιεύει το ιταλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό CHI, ο Μάριο Ντράγκι απαθανατίζεται σε τρυφερή στιγμή με τη σύζυγό του, Μαρία Σερενέλα, ενώ οι δυο τους κάνουν τις αγορές τους σε σούπερ-μάρκετ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι περπατά ανενόχλητο ανάμεσα στους διαδρόμους καταστήματος για κατοικίδια στην περιοχή Ανανίνα της Ρώμης, ενώ ο Ντράγκι έχει αναλάβει τα… βάρη των αγορών, σέρνοντας το κόκκινο καροτσάκι, από το οποίο ξεχωρίζει μία συσκευασία που το πιθανότερο είναι ότι περιέχει ξηρά τροφή για τον αγαπημένο του σκύλο ράτσας Βίσλα.
Κλείσιμο



Μάλιστα, τη στιγμή που ο φακός του παπαράτζο τον «συλλαμβάνει», ο Ντράγκι σκύβει τρυφερά στο πρόσωπο της συζύγου του και την ακουμπάει απαλά στη μύτη, κίνηση που παραπέμπει στο φιλί των Εσκιμώων.

«Στον ελεύθερο χρόνο του και στην προσωπική ζωή του, ο Μάριο Ντράγκι είναι ένας κοινός άνδρας, που πηγαίνει στο σούπερ-μάρκετ με τη σύζυγό του», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: «Ο Ντράγκι σέρνει το καρότσι, ανάμεσα στους διαδρόμους, αφήνεται σε τρυφερά φιλιά. Μετά βγαίνει χαμογελαστός και χωρίς ασφάλεια και γεμίζει το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης