Γαλλία: Πληροφορίες για σύλληψη πέντε Τσετσένων υπόπτων για τρομοκρατία

Γαλλία: Πληροφορίες για σύλληψη πέντε Τσετσένων υπόπτων για τρομοκρατία

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα οι Τσετσένοι συνδέονται με την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι - Λέγεται ότι σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση

Γαλλία: Πληροφορίες για σύλληψη πέντε Τσετσένων υπόπτων για τρομοκρατία
Πληροφορίες για κράτηση πέντε Ρώσων ύποπτοι για τρομοκρατία στη Γαλλία, επικαλούνται διεθνή δίκτυα, υποστηρίζοντας ότι οι συλληφθέντες συνδέονται με την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.
Όπως αναφέρει το Russia Today πρόκειται για Τσετσένους, ενώ άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για έναν Βέλγο υπήκοο ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Μάλιστα, τα διεθνή δίκτυα επικαλούνται δηλώσεις του Γάλλου εισαγγελέα, Ιβόν Καλβέ, ωστόσο η ρωσική πρεσβεία στη Γαλλία διέψευσε τα δημοσιεύματα.

Εκπρόσωπος της πρεσβείας δε, μιλώντας στο πρακτορείο RIA Novosti δήλωσε πως δεν έχει σχετική πληροφόρηση.

Παρ’όλα αυτά, τηλεγραφήματα πρακτορείων επισημαίνουν πως η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Μπεζιέ, στη νότιο Γαλλία, ενώ ο πέμπτος συνελήφθη στην περιοχή Μονπελιέ, καθώς υπήρχαν στοιχεία που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι οι ύποπτοι ετοίμαζαν μεγάλη τρομοκρατική επίθεση.

Κλείσιμο
Μάλιστα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι Τσετσένοι φέρονται να είχαν στην κατοχή τους εκρηκτικά, τα οποία βρέθηκαν κοντά στο στάδιο Sauclieres της πόλης Μπεζιέ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης