Σήμερα η «Ημέρα Μετρό Χωρίς Παντελόνια»: Δείτε φωτογραφίες

Σήμερα η «Ημέρα Μετρό Χωρίς Παντελόνια»: Δείτε φωτογραφίες

Άτομα κάθε ηλικίας επέλεξαν να αφήσουν σπίτι τα παντελόνια τους, δίνοντας μια άλλη νότα στο μετρό μεγάλων πόλεων

Σήμερα η «Ημέρα Μετρό Χωρίς Παντελόνια»: Δείτε φωτογραφίες
Ξεκίνησε σαν φάρσα το 2002, στις ΗΠΑ, από μια κωμική ομάδα που αποκαλείται "Αυτοσχεδιάστε Παντού". Από τότε πήρε διαστάσεις και έχει καθιερωθεί πλέον, προσελκύοντας δεκάδες κόσμου κάθε χρόνο και αποκαλείται «Ημέρα Μετρό Χωρίς Παντελόνια». Και τι πρέπει να κάνουν οι συμμετέχοντες; Να ντυθούν κανονικά με μια μοναδική παράλειψη. Οφείλουν να ξεχάσουν το παντελόνι τους...

Το θέαμα λοιπόν ξεκίνησε και φέτος από τη Νέα Υόρκη όπου πλήθος κόσμου, αψηφώντας τις πολικές θερμοκρασίες, περίμενε υπομονετικά στο μετρό, με αρκετούς από αυτούς να έχουν τα πόδια τους ακάλυπτα, κυκλοφορώντας μόνο με κάποιο εσώρουχο, ενώ το υπόλοιπο ντύσιμο ήταν κανονικό. Φέτος, συμμετείχαν περισσότερες πόλεις στην «No Pants Subway Ride», μεταξύ των οποίων το Μιλάνο, η Πράγα, η Μαδρίτη και το Βουκουρέστι.

Παρά το γεγονός πως οι κανονισμοί επιβάλλουν κανονικό ντύσιμο, πέραν του παντελονιού, δεν λείπουν κι αυτοί που κάθε χρόνο υπερβάλλουν ή αυτοσχεδιάζουν, δίνοντας ακόμα πιο ζωηρό χρώμα, στον υπόγειο σιδηρόδρομο της πόλης τους.


Κλείσιμο


































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης