Οι Άγγελοι των Χριστουγέννων...

Οι Άγγελοι των Χριστουγέννων...

Το πιο γλυκό φωτορεπορτάζ για τις Άγιες Ημέρες – Με την υπογραφή της διάσημης φωτογράφου Sandi Ford

Οι Άγγελοι των Χριστουγέννων...
Η Sandi Ford είναι μια από τις πιο διάσημες φωτογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου με ειδικότητα στις φωτογραφίσεις μωρών, νεογνών, στις καμπάνιες για μωρουδιακά ρούχα και αξεσουάρ καιθ σε ό,τι έχει να κάνει με τα πιο αθώα ανθρώπινα πλάσματα.



Η 36χρονη καλλιτέχνις είχε προ ετών την έμπνευση να φωτογραφίσει βρέφη λίγων ημερών έως λίγων εβδομάδων την ώρα που κοιμούνται και αποτύπωσε στα κάδρα της την αθωότητα και την απόλυτη ευτυχία.

Κλείσιμο


Προεκτείνοντας την ιδέα της αυτή δημιούργησε, εδώ και λίγα χρόνια, ένα ειδικό φωτογραφικό άλμπουμ, με πρωταγωνιστές βρέφη ντυμένα με αξεσουάρ ή κομμάτια της στολής του Αι Βασίλη. Και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία της. Τα συγκεκριμένα άλμπουμ ξεπουλάνε στη Βρετανία και η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται, ενώ και τα έσοδα από τις πωλήσεις πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και αγαθοεργίες.



Η κυρία Ford αποφάσισε και φέτος να τηρήσει το... έθιμο, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει ένα άλμπουμ με πρωταγωνιστές βρέφη 10 έως 16 ημερών (!) σε πόζες που δεν μπορούν παρά να μας συγκινήσουν όλους!!!

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης