Κίνα: Σε ρινγκ μετατράπηκε αεροπλάνο εν πτήσει εξαιτίας ενός μωρού που έκλαιγε

Κίνα: Σε ρινγκ μετατράπηκε αεροπλάνο εν πτήσει εξαιτίας ενός μωρού που έκλαιγε

Δύο γυναίκες επιβάτες που ξύπνησαν από το κλάμα του μωρού είπαν στη μητέρα του να «το κάνει να σκάσει» και τότε άρχισαν τις μπουνιές με τον πιλότο να απειλεί με αναγκαστική προσγείωση

Κίνα: Σε ρινγκ μετατράπηκε αεροπλάνο εν πτήσει εξαιτίας ενός μωρού που έκλαιγε
Σε ρινγκ μετατράπηκε μια πτήση της Air China όταν δύο γυναίκες επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν σε μια μητέρα για το μωρό της που έκλαιγε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων επιβατών ο καβγάς κλιμακώθηκε πολύ γρήγορα και από τις φωνές οι εμπλεκόμενες έφτασαν να ανταλάσσουν μπουνιές, και τον πιλότο να απειλεί ότι θα κάνει αναγκαστική προσγείωση αν δεν σταματήσουν.

Η εικόνα άλλωστε της εσωτερικής πτήσης της εταιρείας από την Τσόνγκινγκ στο Χονγκ Κονγκ μιλάει από μόνη της. Φαίνεται μια γυναίκα να χτυπά το κεφάλι της σε ένα από τα ντουλάπια αποθήκευσης με μια άλλη μπροστά της να προσπαθεί να την χτυπήσει και η αεροσυνοδός να προσπαθεί να παρέμβει και να τις σταματήσει.

Κλείσιμο
Ο καβγάς ξεκίνησε όταν δύο γυναίκες παραπονέθηκαν στην 27χρονη μητέρα ότι το μωρό τις ξύπνησε με το κλάμα του. Ένας επιβάτης μάλιστα που καθόταν δίπλα στις γυναίκες τόνισε ότι ξεκίνησαν λέγοντας της να κάνει το μωρό να σκάσει. 

Η μητέρα αντέδρασε βάζοντας τις φωνές και ρίχνοντας πίσω το κάθισμα της γρονθοκόπησε τις γυναίκες που ανταπέδωσαν. «Πάλευαν, το μωρό ούρλιαζε και οι άλλοι επιβάτες φώναζαν. Ήταν σαν μια περίεργη ταινία», ανέφερε ένας επιβάτης.

Ο πιλότος τελικά δεν πραγματοποίησε την απειλή του, αλλά η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ περίμενε στον διάδρομο αποπροσγείωσης για να ανακρίνει τους εμπλεκόμενους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης