Bloomberg: Το σόου του Πούτιν τα είχε όλα: Αγάπη, ποίηση και αρκούδες...

Bloomberg: Το σόου του Πούτιν τα είχε όλα: Αγάπη, ποίηση και αρκούδες...

«Επιτέλους, ο Πούτιν βρήκε την αγάπη» σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα «L' Express», με την γερμανική εφημερίδα «Bild» να επισημαίνει ότι, «μπορεί για τη Δύση να είναι το μαύρο πρόβατο, όμως ο Ρώσος πρόεδρος είναι νικητής στην αγάπη» - «Από τη Ρωσία με αγάπη», είναι ο τίτλος της βρετανικής «Daily Mail»


Bloomberg: Το σόου του Πούτιν τα είχε όλα: Αγάπη, ποίηση και αρκούδες...
Έκπληκτοι οι 1.200 δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στην καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, χθες, Πέμπτη ο Βλαντιμίρ Πούτιν, άκουσαν από τα χείλη του ότι έχει χτυπηθεί από τα βέλη του έρωτα.

«Επιτέλους, ο Πούτιν βρήκε την αγάπη» σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα «L' Express», με την γερμανική εφημερίδα «Bild» να επισημαίνει ότι, «μπορεί για τη Δύση να είναι το μαύρο πρόβατο, όμως ο Ρώσος πρόεδρος είναι νικητής στην αγάπη».

Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου δεν μίλησε μόνο για την ανίκητη «ρωσική αρκούδα», την οποία η Δύση προσπαθεί να αλυσοδέσει , αλλά και για έρωτα, σχολιάζει το πρακτορείο «Bloomberg».

Την ώρα που η πατρίδα του διανύει την χειρότερη νομισματική κρίση από το 1998, όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε, ο Ρώσος πρόεδρος απολαμβάνει τον έρωτα. «Μπορεί να κράτησε χθες επτασφράγιστο μυστικό το όνομα της ερωμένης του, όμως ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου έσπευσε να χαμογελάσει όταν μία δημοσιογράφος από τη ρωσική περιοχή «Voronezh», κοντά στα ουκρανικά σύνορα, τον ρώτησε εάν είναι ερωτευμένος», γράφει ο «Ιndependent».

«Ποιος θα περίμενε πως, κατά την καθιερωμένη απολογιστική συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα ανοίξει την ψυχή του; Αφότου έστρεψε τα βέλη του κατά της Δύσης για τις κυρώσεις που επέβαλε τη Μόσχα λόγω ουκρανικής κρίσης, αφότου είπε ότι οι ηγέτες της Δύσης προσπαθούν να αλυσοδέσουν και να ξεδοντιάσουν τη ρωσική αρκούδα, ο Πούτιν άφησε με το στόμα ανοιχτό τους δημοσιογράφους όταν είπε ότι είναι ερωτευμένος κι ότι η αγάπη του έχει ανταπόκριση», γράφει η γερμανική «Bild». 
Κλείσιμο

Τα ρωσικά ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα, ούτε καν κάνουν αναφορά σε φήμες που οργιάζουν τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με τις οποίες, ο Πούτιν έχει αποκτήσει απογόνους με την πρώην Χρυσή Ολυμπιονίκη ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα.

Eξαίρεση, το ρωσικό δίκτυο «Itar Tass», το οποίο αναφέρει ότι στα ερωτικά του, ο πρόεδρος τα πάει περίφημα και ότι οι Ρώσοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Νωρίτερα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είχε δηλώσει ότι ο πρόεδρος δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνου για την προσωπική του ζωή.

Ο βρετανικός Τύπος όμως, φρεσκάρει τη μνήμη των αναγνωστών του επισημαίνοντας πως αν και ο Ρώσος πρόεδρος θα πρέπει να λύσει πολλά προβλήματα οικονομικής φύσης στην πατρίδα του, δεν πτοείται καθώς παίρνει κουράγιο από την αγαπημένη του. «Από τη Ρωσία με αγάπη», είναι ο τίτλος της βρετανικής «Daily Mail», η οποία προχωρά ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας ότι, πιθανόν, ο Ρώσος πρόεδρος μετά την δήλωσή του αυτή, να αποκαλύψει τον δεσμό του με την Καμπάεβα. Για το «Bloomberg», «Το σόου του Πούτιν τα είχε όλα, χθες: Αγάπη, ποίηση και αρκούδες...».
 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης