Επιχειρηματίας έριξε αυτοκίνητο με εκρηκτικά στα γραφεία του Ραχόι

Επιχειρηματίας έριξε αυτοκίνητο με εκρηκτικά στα γραφεία του Ραχόι

Ο 37χρονος Ντανιέλ Πέρεθ Μπερλάνγκα είναι ο άνδρας που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στα γραφεία του πρωθυπουργού της Ισπανίας - Η περιοχή έχει αποκλεισθεί από την αστυνομία - Πυροτεχνουργοί εξετάζουν το αυτοκίνητο - Σύμφωνα με τις αναφορές, δεν υπάρχει κάποιος τραυματίας

Επιχειρηματίας έριξε αυτοκίνητο με εκρηκτικά στα γραφεία του Ραχόι
Συναγερμός στην αστυνομία της Ισπανίας, ξέσπασε λίγο μετά τις 7.30 το πρωί, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε στα γραφεία του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας.

Ο άντρας που οδηγούσε, συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία απέκλεισε αμέσως την περιοχή, καθώς υπήρξαν φόβοι, πως το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά.

Λίγο αργότερα η φήμη επιβεβαιώθηκε, όταν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, βρέθηκαν δυο φιάλες βουτανίου.


Κλείσιμο

Ο άντρας που ανακρίνεται αυτή τη στιγμή, αποκάλυψε πως εκτός από τις δυο φιάλες, είχε και 15 κιλά αμμωνίας και ένα κουτάκι με πυροκροτητές έτοιμους να εκραγούν.





Ομάδες εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, αφού έφτασαν στην περιοχή και έκαναν τη σχετική έρευνα, απεφάνθησαν πως η ουσία που βρήκαν στο αυτοκίνητο είναι εύφλεκτη αλλά όχι εκρηκτική.

Τα αίτια αυτής της επίθεσης επιβεβαιώθηκαν από την πρώτη στιγμή, καθώς ο άντρας, είναι επιχειρηματίας, που έχασε όλη του την  περιουσία και κατηγορεί το Λαϊκό Κόμμα γι' αυτό.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι ο 37χρονος Ντανιέλ Πέρεθ Μπερλάνγκα συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο άνδρας υποστήριξε ότι το Λαϊκό Κόμμα τον κατέστρεψε. Την ώρα της σύλληψής του δήλωσε «έχασα τα πάντα» και «με κατέστρεψε το κόμμα».

Σύμφωνα με τις αναφορές, δεν υπάρχει κάποιος τραυματίας, ούτε περαστικός, ούτε κάποιος από τους άνδρες ασφαλείας που βρίσκονταν στα γραφεία του κόμματος εκείνη την ώρα. 

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες, ενώ για κάποιες ώρες δεν θα γίνονται αποβιβάσεις στους γύρω σταθμούς των τρένων.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης