Ο Χάρι Πότερ είχε ομοφυλόφιλους συμμαθητές

Ο Χάρι Πότερ είχε ομοφυλόφιλους συμμαθητές

Όλα τα πλάσματα και όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος και προτιμήσεων χωρούν στον κόσμο του μικρού μάγου

Ο Χάρι Πότερ είχε ομοφυλόφιλους συμμαθητές
Σε μια ασυνήθιστη ερώτηση απάντησε η συγγραφέας J.K. Rowling, η δημιουργός του μικρού μάγου Χάρι Πότερ με τους εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. 

Χρόνια αφού έχει ολοκληρωθεί η σειρά των βιβλίων της και έχει κυκλοφορήσει και η τελευταία από την σειρά ταινιών που «εκτόξευσε» στα ύψη την δημοφιλία του Χάρι Πότερ και της παρέας του, η συγγραφέας ρωτήθηκε στο Twitter εάν στο Χόγκγουαρτς, το μεγάλο σχολείο της μαγείας, γύρω από το οποίο εκτυλίσσεται η δράση, φοιτούσαν και γκέι μαθητές.



Η απάντηση της συγγραφέως ήταν άμεση και σαφής: «Βεβαίως»! Η J.K. Rowling δεν αρκέστηκε μόνο στην ξεκάθαρη απάντηση, αλλά τουίταρε και μια φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Αν ο Χάρι Πότερ μας έμαθε κάτι, είναι ότι κανείς δεν πρέπει να ζει κρυμμένος στην ντουλάπα».
Κλείσιμο



Η αναφορά της συγγραφέως σχετίζεται με μια από τις πρώτες σκηνές του έργου της, όταν το κοινό γνωρίζει τον μικρό μάγο. Λόγω της «ιδιαιτερότητάς» του με τη μαγεία, οι θετοί γονείς του τον ανάγκαζαν να ζει και να κοιμάται κάτω από τη σκάλα, σε μια από τις ντουλάπες του σπιτιού τους...

Φανατικοί οπαδοί της σειράς του Χάρι Πότερ τονίζουν ακόμα πως στον κόσμο του έχουν θέση όλα τα πλάσματα, ανεξαρτήτως χρώματος, φύλου, προτιμήσεων. Είναι... παροιμιώδης άλλωστε ο αγώνας της Ερμιόνης για να αποκτήσουν τα ξωτικά δικαιώματα κι ελευθερίες! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης