Η γυναίκα που θα γυρίσει τον κόσμο δωρεάν γιατί έχει το... σωστό ονοματεπώνυμο

Η γυναίκα που θα γυρίσει τον κόσμο δωρεάν γιατί έχει το... σωστό ονοματεπώνυμο

Ο 28χρονος Jordan Axani αποφάσισε να χαρίσει ένα εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου σε μια κοπέλα που θα είχε το ίδιο όνομα με την πρώην σύντροφό του

Η γυναίκα που θα γυρίσει τον κόσμο δωρεάν γιατί έχει το... σωστό ονοματεπώνυμο
Καμιά φορά, η τύχη μας καθορίζεται από πράγματα πολύ απλά και καθημερινά. Στην περίπτωση της 23χρονης Elizabeth Quinn Gallagher, θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή για το όνομά της, γιατί χάρη σε αυτό μπόρεσε να κερδίσει τον γύρο του κόσμου εντελώς δωρεάν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος Jordan Axani από το Τορόντο αποφάσισε να χαρίσει ένα εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου σε μια κοπέλα που θα είχε το ίδιο όνομα με την πρώην σύντροφό του. Έβαλε μάλιστα και αγγελίες, ώσπου τελικά βρήκε το σωστό πρόσωπο.

Ο Jordan και η πρώην φίλη του, Elizabeth Gallagher, είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια τον περασμένο Μάιο και μάλιστα τα είχαν βρει σε μεγάλη έκπτωση. Ωστόσο, η σχέση τους τελείωσε άδοξα και τα εισιτήρια έμειναν. Μη θέλοντας να τα χαραμίσει, αλλά και αδυνατώντας να τα μεταφέρει σε άλλο όνομα, λόγω της πολιτικής της εταιρείας, σκέφτηκε ότι αφού δεν απαιτείτο η επίδειξη διαβατηρίου κατά το booking θα μπορούσε να αναζητήσει μια κοπέλα με το ίδιο όνομα για να χρησιμοποιήσει το εισιτήριο της πρώην του.

Κλείσιμο

«Θα είναι ένα καθαρά πλατωνικό ταξίδι. Και θα είναι τέλεια», είπε ο Axani. 


Όταν ανέβασε την προσφορά σε δημοφιλή ιστότοπο έλαβε χιλιάδες e mail. Δεκαοκτώ εξ αυτών ανήκαν σε πραγματικές Elizabeth Gallagher με καναδικό διαβατήριο. Τελικά διάλεξε την συνταξιδιώτισσά του, μια 23χρονη φοιτήτρια και υπάλληλο μερικής απασχόλησης από το Cole Harbour, της Νέας Σκοτίας.

«Θα είναι ένα καθαρά πλατωνικό ταξίδι. Και θα είναι τέλεια», είπε ο Axani. Αρχικά, η κοπέλα θεώρησε ότι το ταξίδι με έναν άγνωστο που είχε σχέση με μια συνονόματή της θα ήταν «τρέλα», ωστόσο είδε ότι θα μπορούσε να το κάνει, αφού πρώτα μίλησε επί αρκετές ώρες με τον Axani στο τηλέφωνο.

«Σίγουρα ήταν λίγο τρομακτικό στην αρχή αλλά όταν του μίλησα κατάλαβα ότι δεν υπήρχε λόγος να φοβάμαι. Αντίθετα, ένιωσα φοβερά», είπε η ίδια, αν και έκανε γνωστό ότι έχει ήδη σχέση με κάποιον.

«Είναι κάτι τελείως φιλικό. Έχω σοβαρή σχέση και σχεδιάζουμε να αγοράσουμε σπίτι και σκύλο. Αρα, όχι, δεν ψάχνω για κάτι άλλο». Αποκάλυψε πάντως ότι το αγόρι της, όπως άλλωστε ήταν και αναμενόμενο, δεν είναι ενθουσιασμένο με την εξέλιξη...
Ο Axani, εργαζόμενος σε μια πολυεθνική εταιρεία συμβούλων και real estate, ανέφερε πως αγόρασε τα εισιτήρια έναντι 2000 δολ., ωστόσο τώρα η αξία τους σε ρευστό ανέρχεται σε περίπου 5.000-7.000 καναδικά δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης