Τετράχρονη έσωσε την έγκυο διαβητική μητέρα της από υπογλυκαιμικό επεισόδιο

Τετράχρονη έσωσε την έγκυο διαβητική μητέρα της από υπογλυκαιμικό επεισόδιο

«Είναι θαύμα που κατάλαβε πως χρειαζόμουν μόνο λίγη σοκολάτα για να συνέλθω», λέει με περηφάνεια η 28χρονη Lisa

Τετράχρονη έσωσε την έγκυο διαβητική μητέρα της από υπογλυκαιμικό επεισόδιο
Ενα τετράχρονο κοριτσάκι έσωσε την έγκυο διαβητική μητέρα του η οποία είχε υποστεί υπογλυκαιμικό επεισόδιο. Η Eva-Cherry Burman, η μικρή ηρωίδα είδε την μητέρα της αναίσθητη στο πάτωμα. Η αντίδρασή της ήταν αστραπιαία και όπως αποδείχτηκε σωτήρια για τη ζωή της μητέρας της. 

Το κοριτσάκι που είναι μαθήτρια στο σχολείο Cwmlai Primary στην πόλη Tonyrefail της νότιας Ουαλίας άκουσε ένα δυνατό θόρυβο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αμέσως σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε να δει τι είχε συμβεί. Μόλις είδε τη μαμά της πεσμένη πήρε ένα κομμάτι σοκολάτα και το έβαλε στο στόμα της. 

Κλείσιμο


 Η 28χρονη Lisa που είναι διαβητική διανύει την 15η εβδομάδα της κύησής της και ακολουθεί ειδική αγωγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μικρή Eva-Cherry βρισκόταν μόνη στο σπίτι με τη μαμά της καθώς ο μπαμπάς της Craig εργάζεται τη νύχτα. Η οξυδέρκεια του κοριτσιού δεν σταματάει εδώ καθώς μόλις βεβαιώθηκε πως η μητέρα της συνήλθε, πήρε το κινητό της και κάλεσε τη γιαγιά της που ζει δύο τετράγωνα παρακάτω.

«Αυτό που έκανε η κόρη μου είναι εκπληκτικό. Κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Της είχα εξηγήσει ότι είμαι διαβητική. Γνωρίζει επίσης ότι δεν τρώω ζάχαρη. Είναι θαύμα που κατάλαβε πως χρειαζόμουν μόνο λίγη σοκολάτα για να συνέλθω. Αυτό όμως που με εξέπληξε ακόμα περισσότερο είναι ότι πήρε την μητέρα μου και κάλεσε βοήθεια», λέει η Lisa που έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη για την κόρη της.

πηγή: mirror


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης