Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο χαιρετίζει τη «θαρραλέα» χειρονομία του Ομπάμα

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο χαιρετίζει τη «θαρραλέα» χειρονομία του Ομπάμα

Ο πρόεδρος της χώρας έκανε επίσης λόγο περί μιας «νίκης» για τη νήσο της Καραϊβικής

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο χαιρετίζει τη «θαρραλέα» χειρονομία του Ομπάμα
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο αποκάλεσε την ανταλλαγή κρατουμένων για κατασκοπεία την οποία ανακοίνωσαν σήμερα οι ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Κούβας μια «θαρραλέα» χειρονομία από πλευράς του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ έκανε επίσης λόγο περί μιας «νίκης» για τη νήσο της Καραϊβικής.

«Οφείλει κανείς να αναγνωρίσει τη χειρονομία του Μπαράκ Ομπάμα, μια χειρονομία η οποία είναι θαρραλέα και αναγκαία», είπε ο Μαδούρο μιλώντας στους ηγέτες των κρατών μελών της Mercosur, της εμπορικής ένωσης κρατών της Λατινικής Αμερικής, κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής στην πόλη Παρανά της Αργεντινής.

«Ζούμε μια ιστορική ημέρα», πρόσθεσε ο Μαδούρο, υπό τις επιδοκιμασίες των άλλων ηγετών που λαμβάνουν μέρος στην 47η σύνοδο της Mercosur, στην οποία συμμετέχουν η Βραζιλία, η Αργεντινή η Βενεζουέλα, η Ουρουγουάη και η Παραγουάη.
Κλείσιμο

Ο Μαδούρο έκανε επίσης λόγο για μια «ιστορική αποκατάσταση», αναφερόμενος στην αποκατάσταση διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Κούβα που ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα και ο πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης