Απίστευτη διαμαρτυρία για το πορνό στη Βρετανία

Απίστευτη διαμαρτυρία για το πορνό στη Βρετανία

Οι συμμετέχοντες θα καθίσουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου για να προσομοιώσουν σεξουαλικές πράξεις, έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο 

Απίστευτη διαμαρτυρία για το πορνό στη Βρετανία
Περισσότερα από 500 άτομα αναμένεται να συμμετάσχουν σε διαμαρτυρία έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο. Η διαμαρτυρία θα γίνει την Παρασκευή και οι συμμετέχοντες θα καθίσουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου για προσομοιώσουν σεξουαλικές πράξεις.

Ο λόγος; Με έναν πρωτότυπο τρόπο θέλουν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στους νέους νόμους για το πορνό που ισχύουν στη χώρα από την 1η Δεκεμβρίου. 

Συγκεκριμένα απογορεύτηκε δια νόμου η κινηματογράφηση και πώληση πορνό με συγκεκριμένες πράξεις. Μερικές από αυτές είναι η διείσδυση οποιουδήποτε αντικειμένου με βίαιο τρόπο, το spanking, το fisting, το επιθετικό μαστίγωμα και το face-sitting. 

Το «κίνημα» που φιγουράρει στα social media υπό το hashtag «#PornProtest» σκοπεύει την Παρασκευή να σπάσει ρεκόρ και να καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για face-sitting, ενώ θα τραγουδούν παράλληλα το «Sit on my face» των Monty Python. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης