Συρία και Ιράκ: 5.000 γυναικόπαιδα βιώνουν τη φρίκη στα χέρια των τζιχαντιστών

Συρία και Ιράκ: 5.000 γυναικόπαιδα βιώνουν τη φρίκη στα χέρια των τζιχαντιστών

Γυναίκα 40 έως 50 ετών πωλείται 27 λίρες, 30 έως 40 ετών, πωλείται 40 λίρες, κοπέλα δέκα έως 20 ετών, πωλείται 80 λίρες και ένα παιδί κάτω των εννέα ετών 106 λίρες 

Συρία και Ιράκ: 5.000 γυναικόπαιδα βιώνουν τη φρίκη στα χέρια των τζιχαντιστών
Πάνω από πέντε χιλιάδες γυναίκες και παιδιά έχουν πέσει στα «χέρια» των τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους» σε Συρία και Ιράκ νιώθοντας στο πετσί τους τις κτηνώδεις ορμές τους. Σε φυλακές που θυμίζουν οίκους ανοχής, οι τζιχαντιστές εκτονώνουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις στα κορμιά γυναικών αλλά και έφηβων κοριτσιών. Οι περισσότερες απ' αυτές που χρησιμοποιούνται ως «σκλάβες του σεξ»  είναι Γεζίντι (κουρδική εθνοθρησκευτική ομάδα στο Ιράκ).

Οι φανατικοί ισλαμιστές μπορούν να ξυλοφορτώνουν αλλά και να βιάζουν τις γυναίκες που έχουν απαγάγει σε ημερήσια βάση, σύμφωνα με το έγγραφο που εξέδωσε στις 3 Δεκεμβρίου το τμήμα της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους" , υπό τον τίτλο: «Τμήμα Φυλακισμένων και Γυναικείων Υποθέσεων». Ο κατάλογος αυτός δίνει οδηγίες στους τζιχαντιστές απαγωγείς πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται στα θύματά τους αλλά και πως να τα κακοποιούν σεξουαλικά, γράφει η «Daily Mail». 

Oι περισσότερες «σκλάβες του σεξ» απήχθησαν στα τέλη Αυγούστου, υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα. 

Κλείσιμο
Οι «σκλάβες του σεξ» αποκαλούνται ως «al Sabi» από τους τζιχαντιστές και θα πρέπει να προέρχονται μόνο από τις κοινωνίες που βρίσκονται σε «πόλεμο» με το Ισλαμικό Κράτος. Στο έγγραφο διευκρινίζεται ότι οι Χριστιανές και οι Εβραίες μπορούν να πέσουν θύματα απαγωγής των τζιχαντιστών, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με πρώην μουσουλμάνες. Αυτές δεν πρέπει να αιχμαλωτίζονται, ούτε και να πέφτουν θύματα βιασμού, επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα.



Ο βιασμός μιας κοπέλας επιτρέπεται απ΄όλους τους άνδρες ακόμα κι αν αυτοί είναι παντρεμένοι. Το έγγραφο αναφέρει ότι οι γυναίκες που είναι παρθένες, μπορούν να κακοποιηθούν σεξουαλικά αμέσως μετά την αρπαγή τους και σε καθημερινά βάση. Όποια απ΄αυτές αρνηθεί να γίνει αντικείμενο του σεξ, δέχεται βουρδουλιές. Για τις γυναίκες που ήταν σεξουαλικά ενεργές πριν πέσουν θύματα απαγωγής από τους τζιχαντιστές, θα πρέπει να «εξαγνίσουν» την μήτρα τους (με πλύσιμο) προτού τις «δοκιμάσει» ο ιδιοκτήτης τους. 

Όσον αφορά τις έφηβες κοπέλες, αυτές μπορούν «νόμιμα» να βιαστούν από τους ιδιοκτήτες τους, με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν την σωματική διάπλαση που είναι απαραίτητη για τη σεξουαλική πράξη, υποστηρίζει το σχετικό έγγραφο.   



Σε ότι αφορά το κοστολόγιο των γυναικών που πωλούνται στα σκλαβοπάζαρα των τζιχαντιστών, οι τιμές διαφοροποιούνται με βάση την ηλικία τους: Μία γυναίκα ηλικίας 40 έως 50 ετών, πωλείται 50 χιλιάδες δηνάρια (27 λίρες), μία γυναίκα 30 έως 40 ετών, πωλείται 75 χιλιάδες δηνάρια (40 λίρες), μία κοπέλα δέκα έως 20 ετών, πωλείται 150 χιλιάδες δηνάρια (80 λίρες ) και ένα παιδί κάτω των εννέα ετών, πωλείται 200 χιλιάδες δηνάρια (106 λίρες). 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης