Τρόμος σε λούνα πάρκ στην Ουαλία

Τρόμος σε λούνα πάρκ στην Ουαλία

Η τρομακτική στιγμή που δύο βαγόνια συγκρούστηκαν στον αέρα στο Cardiff Winter Wonderland

Τρόμος σε λούνα πάρκ στην Ουαλία
Το Cardiff's Winter Wonderland στήθηκε για παιχνίδι και στιγμές γέλιου, όμως ένα απρόοπτο ατύχημα στον αέρα μάλλον άλλαξε την ατμόσφαιρα.

Την ώρα που παιχνίδι του λούνα παρκ βρισκόταν στα 200 πόδια από το έδαφος και πάνω στο οποίο υπήρχαν άνθρωποι, δύο βαγόνια του συγκρούστηκαν στον αέρα.

Θεατές που βρίσκονταν στο έδαφος και παρακολουθούσαν την πορεία της ρόδας απαθανάτισαν το εναέριο ατύχημα, στο οποίο φαίνεται το Sky Swing – έτσι λέγεται το παιχνίδι – να κάνει κανονικά την προγραμματισμένη... πορεία του, την ώρα που δυνατός αέρας κάνει δύο από τα βαγόνια του να χτυπήσει το ένα το άλλο.


Κλείσιμο

Αμέσως, η λειτουργία του παιχνιδιού σταμάτησε και το κοινό που παρακολουθούσε τα δικά του άτομα που βρίσκονταν μέσα στο παιχνίδι έπαθε σοκ.



Μάλιστα, ακούγεται κάποιος να λέει στο βίντεο: «Θα συγκρουστούν. Το βλέπεις; Συγκρούστηκαν!», με κάποιον άλλο άντρα να συμπληρώνει: «Θεέ μου, χτύπησαν. Σταμάτησαν το παιχνίδι».



Το βίντεο ανάρτησε στο Facebook η Leanne Williams, η οποία θέλησε με τον τρόπο αυτό να προειδοποιήσει το κοινό που θα ήθελε να επισκεφτεί το λούνα παρκ.



«Είναι απλά μια προειδοποίηση για κάθε έναν που πηγαίνει στο Winter Wonderland (Cardiff) ώστε να προσέχει πριν κάνει τη βόλτα του. Παρακολουθήστε το και δείτε τι γίνεται. Είναι η πιο τρομακτική στιγμή στη ζωή μου», έγραψε.

Το BBC ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι έχει ήδη ζητηθεί από την εταιρεία στην οποία ανήκει το Sky Ride, την Sayers Amusements να δώσει εξηγήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης