Επιτέλους μια ειλικρινής διαφήμιση: Καλωσήρθατε στην τράπεζα Nordnet!

Επιτέλους μια ειλικρινής διαφήμιση: Καλωσήρθατε στην τράπεζα Nordnet!

Διαβάστε και δείτε τι λέει ο ηθοποιός στο βίντεο της πρωτότυπης κατά τα άλλα διαφήμισης

Επιτέλους μια ειλικρινής διαφήμιση: Καλωσήρθατε στην τράπεζα Nordnet!
Έναν ειλικρινή τρόπο βρήκε η τράπεζα Nordnet για να διαφημιστεί και να πείσει τους πελάτες. Είπε δηλαδή την αλήθεια πως ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης δεν είναι εργαζόμενος ή ceo της τράπεζας αλλά ένας ηθοποιός ο οποίος με την εμφάνισή του προσπαθεί να πείσει για το πόσο καλό είναι το προϊόν. Διαβάστε και δείτε τι λέει ο ηθοποιός στο βίντεο της πρωτότυπης κατά τα άλλα διαφήμισης.

«Γεια σας. Είμαι ένας ηθοποιός ο οποίος πληρώθηκε 8.000 δολάρια για να σας πω πόσο καλή είναι η τράπεζα Nordnet σε σχέση με τις άλλες τράπεζες. Έβαλαν εμένα να σας τα πω γιατί είμαι πιο όμορφος από τον αληθινό ceo και γιατί φαίνομαι πετυχημένος φορώντας κουστούμι. Περπατάω γρήγορα μέσα σε ένα μεγάλο διάδρομο καθώς διαβάζω από τον υποβολέα σε μια κάμερα. Λέει πως η Nordnet έχει λιγότερους φόρους, καλύτερη πλατφόρμα και σας δίνει τον έλεγχο των προϊόντων σας. Σπουδαία δουλειά (λέει σε μια εργαζόμενη της τράπεζας). Τώρα περπατώ σε αυτό το μοντέρνο γραφείο όπου θα πάρω έναν καφέ από έναν άλλο ηθοποιό τον οποίο δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Ανταλλάζουμε χειραψία και γελάμε. Προφανώς η επιχείρηση πηγαίνει καλά...»


Κλείσιμο


Η Nordnet είναι μια τράπεζα για τις επενδύσεις και την αποταμίευση, με έδρα τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία. Η ιδέα της Nordnet είναι να παρέχει στους πελάτες της τον έλεγχο των χρημάτων τους και των επενδύσεις τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης