ΗΠΑ: Χάος στα καταστήματα της χώρας λόγω... Black Friday!

ΗΠΑ: Χάος στα καταστήματα της χώρας λόγω... Black Friday!

Η Πέμπτη 27 Νοεμβρίου είναι για τις ΗΠΑ μια μεγάλη γιορτή, η ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά η αμέσως επόμενη ημέρα είναι μια μέρα απόλυτου χάους σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της αρχής των εκπτώσεων

ΗΠΑ: Χάος στα καταστήματα της χώρας λόγω... Black Friday!
Οι Αμερικανοί δεν πρόλαβαν να γιορτάσουν οικογενειακά την ημέρα των Ευχαριστιών την Πέμπτη και από τα χαράματα ξεχύθηκαν στα καταστήματα για να κάνουν τα ψώνια τους, αφού σήμερα Παρασκευή είναι γι' αυτούς η Black Friday.



Κλείσιμο
Πρόκειται για την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων στα καταστήματα της χώρας και επειδή συνήθως οι προσφορές είναι τεράστιες, ο κόσμος όχι μόνο συνωστίζεται, αλλά στην κυριολεξία παλεύει ο ένας με τον άλλον για μια τηλεόραση, ένα ipad ή για μια κούκλα barbie!



Σύμφωνα με βίντεο που δόθηκαν στην δημοσιότητα από πολυκαταστήματα σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, από την Ιντιάνα, μέχρι την Καλιφόρνια, οι καταναλωτές πήγαν για ψώνια από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και δημιούργησαν σκηνές χάους και πανικού, αρπάζοντας ο ένας από τα χέρια του άλλου «πολύτιμα» για εκείνους προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.



Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube παρουσιάζεται το απόλυτο χάος στα πολυκαταστήματα Walmart στην Καλιφόρνια, όπου οι καταναλωτές καβγαδίζουν για μια τηλεόραση αξίας 102 δολαρίων και ακόμα και όταν καταφθάνει η αστυνομία, αυτοί δεν πτοούνται και προσπαθούν να αρπάξουν ο ένας από τον άλλον το «λάφυρο του πολέμου».



Στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ τα καταστήματα αποφάσισαν να ανοίξουν από τις έξι το απόγευμα την ημέρα των Ευχαριστιών και να παραμείνουν ανοιχτά όλη την νύχτα για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές. Εξαίρεση αποτέλεσε η πόλη του Φέργκιουσον. Εκεί, εξαιτίας των ταραχών για τον φόνο του νεαρού Αφροαμερικανού από αστυνομικό και την μη παραπομπή του τελευταίου σε δίκη, τα καταστήματα αποφάσισαν να κλείσουν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης και να ανοίξουν πάλι την Παρασκευή το πρωί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης