Ιερουσαλήμ: Η αστυνομία σηκώνει... zeppelin κατασκοπείας

Ιερουσαλήμ: Η αστυνομία σηκώνει... zeppelin κατασκοπείας

Τα 170 λευκά μπαλόνια φέρουν μια περιστρεφόμενη φωτογραφική μηχανή και προς το παρόν έχουν σε μεγάλο βαθμό βοηθήσει ώστε να καταστείλουν την αναταραχή

Ιερουσαλήμ: Η αστυνομία σηκώνει... zeppelin κατασκοπείας
Από... ψηλά αποφάσισε να κατασκοπεύει τους πολίτες η αστυνομία στην Ιερουσαλήμ που σήκωσε τεράστια μπαλόνια, τύπου zeppelin, εφοδιασμένα με κάμερες.

Η αστυνομία θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο, αφού έχει να αντιμετωπίσει το χειρότερο κύμα βίας που πλήττει την πόλη εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

Τα λευκά μπαλόνια φέρουν μια περιστρεφόμενη φωτογραφική μηχανή και προς το παρόν έχουν σε μεγάλο βαθμό βοηθήσει ώστε να καταστείλουν την αναταραχή. 

Κλείσιμο
Η ισραηλινή εταιρεία που κατασκεύασε τα συγκεκριμένα 180 συστήματα Skystar λέει πως μπορούν να μείνουν στον αέρα για 72 ώρες.

Ο Rami Shmueli, διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας, δήλωσε με αυτόν τον τρόπο δίνεται στην αστυνομία μια επιπλέον βοήθεια στην προσπάθειά τους να καταστείλουν τις εντάσεις στην ανατολική Ιερουσαλήμ, όπου παρατηρούνται τακτικές αναταράξεις, με νεαρούς να εκσφενδονίζουν πέτρες και μολότωφ.

«Μπορούμε να δώσουμε στους αστυνομικούς μια πανοραμική θέα των δρόμων, αλλά και των ανθρώπων που ρίχνουν πέτρες, μπορούμε να ανιχνεύσει ακόμη και αν κρύβονται πίσω από κτίρια ή σε κήπους», δήλωσε ο Shmueli. «Όταν εντοπίζουμε την παράνομη δραστηριότητά τους, μπορούμε στέλνουμε αστυνομικές δυνάμεις στη θέση όπου βρίσκονται. Και ακόμα κι αν ξεφύγουν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε από αέρος και να βεβαιωθούμε ότι η αστυνομία να τους πιάσει» υπογράμμισε ο ίδιος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης