Στην Ουκρανία ο διοικητής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ

Στην Ουκρανία ο διοικητής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ

Ο Μπρίντλαβ είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με ανώτερους κυβερνητικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους για να συζητήσουν την κατάσταση ασφαλείας στην ανατολική Ουκρανία

Στην Ουκρανία ο διοικητής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ
Ο Αμερικανός στρατηγός Φίλιπ Μπρίντλαβ, ο διοικητής των στρατιωτικών δυνάμεων του NATO στην Ευρώπη, θα επισκεφθεί την Ουκρανία αύριο για συνομιλίες με ανώτερους κυβερνητικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους, δήλωσε ένας εκπρόσωπός του.

Ο Μπρίντλαβ, που είναι επίσης ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διοίκησης του αμερικανικού στρατού, θα επισκεφθεί το Κίεβο με αυτή του την ιδιότητα, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.

«Είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με ανώτερους κυβερνητικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους για να συζητήσουν την κατάσταση ασφαλείας στην ανατολική Ουκρανία, την υποστήριξη από τις ΗΠΑ και τις μεταρρυθμίσεις που σχεδιάζονται στον τομέα της άμυνας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κλείσιμο
Η υποστήριξη από τις ΗΠΑ που βρίσκεται υπό συζήτηση θα περιορίζεται σε μη θανατηφόρα βοήθεια, όπως συσκευές νυχτερινής όρασης και εξοπλισμός προστασίας, την οποία η Ουάσινγκτον έχει ήδη δεσμευθεί να παράσχει, διευκρίνισε μια στρατιωτική πηγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης