Ουαλία : Βίασε συμμαθήτριά του μετά από μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

Ουαλία : Βίασε συμμαθήτριά του μετά από μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

Είχε επιτεθεί στην κοπέλα σε απομονωμένο σημείο, στο προαύλιο χώρο του σχολείου

Ουαλία : Βίασε συμμαθήτριά του μετά από μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην Ουαλία η είδηση ότι ένα 13χρονο αγόρι βίασε μια συμμαθήτριά του, λίγη μόνο ώρα αφότου παρακολούθησε μαζί της το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής στο σχολείο του, στην επαρχία Γκουίνεντ!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου με αφορμή την δίκη του νεαρού, ο οποίος είχε επιτεθεί στην κοπέλα -επίσης 13 ετών- σε απομονωμένο σημείο, στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Όπως έγινε γνωστό, ο έφηβος ρώτησε αρχικά την κοπέλα αν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. Ωστόσο, όταν αυτή του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο, εκείνος της επιτέθηκε, τη βίασε και την χτύπησε, αφού η 13χρονη έφερε και μώλωπες.

Κλείσιμο
Ο νεαρός έλαβε τη μέγιστη των ποινών για την επίθεση -και με βάση τις περιστάσεις- ενώ πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια, σε άλλη χώρα. 

Σύμφωνα με την την βρετανική «Independent», εκτός από παρακολούθηση ειδικών προγραμμάτων, πρέπει να ενημερώνει την αστυνομία για τις κινήσεις του και να παρουσιάζεται σε αστυνομικά τμήματα για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης