«Σκοτώστε τους γκέι» λέει το ομοφοβικό παιχνίδι της Google

«Σκοτώστε τους γκέι» λέει το ομοφοβικό παιχνίδι της Google

Το «Ass Hunter», το οποίο μπορούσε να «κατεβάζει» κανείς δωρεάν από Android, έδινε πόντους και επέτρεπε στους παίκτες να αλλάζουν πίστες, ανάλογα με το πόσους γκέι άντρες εκτελούσαν

«Σκοτώστε τους γκέι» λέει το ομοφοβικό παιχνίδι της Google
Τα πυρά δεκάδων χρηστών του Διαδικτύου από ολόκληρο τον κόσμο δέχθηκε τις τελευταίες ώρες η Google, επιτρέποντας και προτρέποντας τους πολίτες να «κατεβάζουν» ένα ομοφοβικό παιχνίδι!

Υπό τον τίλο «Ass Hunter» -δηλαδή «Κυνηγός κ...»-, το παιχνίδι, το οποίο «ανέβηκε» την Κυριακή στο Google Play, ενθάρρυνε τους παίκτες να σκοτώνουν ομοφυλόφιλους άντρες!

«Το κυνήγι των ομοφυλόφιλων είναι τώρα διαθέσιμο στα Android! Παίξτε και μην είστε γκέι», ήταν η περιγραφή της Google για το παιχνίδι.
Κλείσιμο



Το «Ass Hunter», το οποίο μπορούσε να «κατεβάζει» κανείς δωρεάν από Android, έδινε πόντους και επέτρεπε στους παίκτες να αλλάζουν πίστες, ανάλογα με το πόσους γκέι άντρες εκτελούσαν. Ωστόσο, όποιος είχε την «ατυχία» να βρεθεί υπό την αιχμαλωσία των ομοφυλόφιλων -οι οποίοι εμφανίζονταν συχνά κρυμμένοι πίσω από θάμνους- έπρεπε να κάνει ό,τι ήθελαν εκείνοι!

«Ήρθε το θρυλικό παιχνίδι, όπου είσαι κυνηγός και η αποστολή σου είναι να σκοτώσεις όσους περισσότερους γκέι μπορείς ή να καταφέρει να δραπετεύσεις από αυτούς. Οι ομοφυλόφιλοι ίσως κρύβονται στους θάμνους και μπορούν ξαφνικά να σε αιχμαλωτίσουν! Για αυτό μην ξεχνάς: όταν σε πιάσουν θα σου κάνουν ό,τι θέλουν», αναφερόταν χαρακτηριστικά στην περιγραφή.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη «Mirror», το παιχνίδι «κατέβηκε» περισσότερες από 10.000 φορές, ωστόσο, έχει λάβει και χιλιάδες αρνητικά σχόλια και ένα «κύμα» οργής έχει ξεσπάσει εναντίον της Google.

Έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε και πριν από μερικές ώρες, η εταιρεία απέσυρε το παιχνίδι πριν από μερικές ώρες. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης