Βαλερί Τριερβελέρ: Μετά το βιβλίο... και ταινία η ολέθρια σχέση της με τον Ολάντ;

Βαλερί Τριερβελέρ: Μετά το βιβλίο... και ταινία η ολέθρια σχέση της με τον Ολάντ;

Μετά τους Γάλλους, επιχειρεί να κερδίσει και τους Βρετανούς, ως άλλη... «Lady D»

Βαλερί Τριερβελέρ: Μετά το βιβλίο... και ταινία η ολέθρια σχέση της με τον Ολάντ;
«Σταρ» των Βρετανών έγινε, με τις... βιτριολικές της συνεντεύξεις για τον πρώην εραστή της, Φρανσουά Ολάντ, η Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία σκέφτεται τώρα να μεταφέρει τη θυελλώδη σχέση με τον Γάλλο πρόεδρο και τον επεισοδιακό χωρισμό τους στη «μεγάλη οθόνη».
   
Ως άλλη «Lady D», η Γαλλίδα δημοσιογράφος του περιοδικού «Paris Match» προσπάθησε να αγγίξει τις καρδιές των Βρετανών. Στην πατρίδα της, το έχει ήδη πετύχει, καθώς το βιβλίο της έχει πουλήσει πάνω από 500 χιλιάδες αντίτυπα.

Ο... κουμπαράς της Βαλερί γέμισε μετά τον εξευτελισμό που υπέστη, όταν όλη η Γαλλία πληροφορήθηκε για τον ανάρμοστο δεσμό του Ολάντ κάτω από τη... μύτη της με την Ζουλί Γκαγιέ. Αφού το βιβλίο της πήγε  καλά, γιατί να μην ακολουθήσει και μια ταινία;   

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το περιοδικό «Closer», η Γαλλίδα δημοσιογράφος επιθυμεί να μεταφερθεί στην τηλεόραση η οκταετής σχέση αγάπης που είχε με το Γάλλο πρόεδρο. Όπως αναφέρει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, η ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ, δεν θα έχει τιμητική θέση στην ταινία -αν γυριστεί. Μάλιστα, ούτε καν θα εμφανίζεται.

Τη θέση της στο τηλεοπτικό «ερωτικό τρίγωνο» θα λάβει η Μάγια, η γοητευτική κοπέλα ενός εκ των υιών της, του Ανατόλ. Η Βαλερί δεν θα έδινε σε καμία περίπτωση... δουλειά στην «πέτρα του σκανδάλου», Ζουλί Γκαγιέ, τη γυναίκα που τους χώρισε και την έδιωξε κακήν κακώς από το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Telegraph», η Βαλερί εκμυστηρεύτηκε τα τηλεοπτικά της σχέδια σε μία Βρετανίδα δημοσιογράφο, σπεύδοντας μάλιστα να δείξει στο κινητό τηλέφωνο φωτογραφίες της Μάγια, της φιλενάδας του 20χρονου γιου της.

Όσο για το ρόλο του Ολάντ, τα πράγματα περιπλέκονται καθώς, όπως η ίδια είπε, θα πρέπει να βρεθεί ένας όχι ωραίος ηθοποιός, με παραπανίσια κιλά γύρω από τη μέση, κοντός, με γυαλιά και αδυναμία στις γυναίκες.

Αν, πράγματι, η Βαλερί μεταφέρει στην τηλεοπτική οθόνη το ερωτικό της «ψυχόδραμα», τότε το Μέγαρο των Ηλυσίων θα βρεθεί αντιμέτωπο μ' ένα νέο πονοκέφαλο.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης