Νέο βίντεο των τζιχαντιστών με παιδιά-στρατιώτες από το Καζακστάν

Νέο βίντεο των τζιχαντιστών με παιδιά-στρατιώτες από το Καζακστάν

Υπό τον τίτλο «Ο αγώνας προς το καλό» και με υπότιτλους και στα αγγλικά

Νέο βίντεο των τζιχαντιστών με παιδιά-στρατιώτες από το Καζακστάν
Ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται παιδιά-στρατιώτες να εκπαιδεύονται να πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών, έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος.

Το βίντεο, το οποίο φαίνεται ότι έχει γυριστεί από επαγγελματίες αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει δεκάδες μικρά παιδιά από το Καζακστάν να μαθαίνουν, μεταξύ άλλων, πως να χρησιμοποιούν καλάσνικοφ.

Υπό τον τίτλο «Ο αγώνας προς το καλό» και με υπότιτλους και στα αγγλικά, το βίντεο δείχνει αρχικά ένοπλους μαχητές να τρέχουν στην έρημο, στο πλαίσιο της πολεμικής τους εξάσκησης.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, απεικονίζονται παιδιά τα οποία σύμφωνα με τους δημιουργούς του βίντεο «ετοιμάζονται να πολεμήσουν τους άπιστους, τους αμαρτωλούς και τους πολυθεϊστές» και να ενταχθούν, όταν είναι έτοιμα, στο Ισλαμικό Κράτος.  

Τα παιδιά εμφανίζονται να κάθονται σε θρανία και να εκπαιδεύονται μέσα σε μια αίθουσα, δείχνοντας με καμάρι τα τετράδια τους στην κάμερα, ωστόσο, αμέσως μετά φαίνονται να εξασκούνται στις πολεμικές τέχνες, να κρατούν ισχυρά όπλα και να ποζάρουν με τη σημαία της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης