Λονδίνο: Έκρηξη λόγω διαρροής αερίου σε ξενοδοχείο - 14 υπάλληλοι τραυματίστηκαν

Λονδίνο: Έκρηξη λόγω διαρροής αερίου σε ξενοδοχείο - 14 υπάλληλοι τραυματίστηκαν

500 πελάτες απομακρύνθηκαν - Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου, περίπου 80 πυροσβέστες έσπευσαν στο ξενοδοχείο Churchill Hyatt Regency που βρίσκεται στην πλατεία Πόρτμαν στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας

Λονδίνο: Έκρηξη λόγω διαρροής αερίου σε ξενοδοχείο - 14 υπάλληλοι τραυματίστηκαν
Τουλάχιστον 14 υπάλληλοι σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Λονδίνο τραυματίστηκαν και περίπου 500 πελάτες απομακρύνθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής έπειτα από μία έκρηξη λόγω διαρροής αερίου στα υπόγεια του κτηρίου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου, περίπου 80 πυροσβέστες έσπευσαν στο ξενοδοχείο Churchill Hyatt Regency που βρίσκεται στην πλατεία Πόρτμαν στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Κλείσιμο

Ειδικές ομάδες μετέβησαν επίσης στο σημείο της έκρηξης προκειμένου να επιθεωρήσουν το κτήριο και να αποτρέψουν κάθε κίνδυνο κατάρρευσης.


Η υπηρεσία των ασθενοφόρων έκανε λόγο για 14 τραυματίες, περιλαμβανομένων πέντε που χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Η κατάσταση της υγείας τους ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία.
Ένας εκπρόσωπος τύπου του ξενοδοχείου είπε ότι κανείς από τους πελάτες δεν τραυματίστηκε και ότι όλοι τους μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης