Νέες φωτογραφίες: Ο εραστής Ολάντ ξανάβαλε τη Γκαγιέ στα Ηλύσια Πεδία

Νέες φωτογραφίες: Ο εραστής Ολάντ ξανάβαλε τη Γκαγιέ στα Ηλύσια Πεδία

Ο πρόεδρος της Γαλλίας συζητά με την ερωμένη του σε βεράντα του προεδρικού μεγάρου

Νέες φωτογραφίες: Ο εραστής Ολάντ ξανάβαλε τη Γκαγιέ στα Ηλύσια Πεδία
Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ειδικά στην περίπτωση του παράνομου δεσμού του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. Ο φακός των παπαράτσι έπιασε στα... πράσα το ζεύγος να συζητά γύρω από ένα ξύλινο τραπέζι στην βεράντα του Μεγάρου των Ηλυσίων, σύμφωνα αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει στο σημερινό τεύχος του το περιοδικό "Voici". Ο Γάλλος πρόεδρος, ντυμένος με κοστούμι και αρκετά κιλά γύρω από τη μέση, και η Γκαγιέ δίπλα του με σοβαρό ύφος. Ο ερωτικός τους δεσμός καλά κρατεί, όπως επιβεβαιώνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού την ώρα που γαλλικές εφημερίδες εγείρουν θέμα ασφάλειας του προέδρου."Πώς είναι δυνατόν να φωτογραφίζει κανείς με τόση ευκολία όλους όσοι μπαινοβγαίνουν στο προεδρικό μέγαρο;" αναρωτιέται η εφημερίδα "Le Figaro".  

"Το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στο Μέγαρο των Ηλυσίων", γράφει, μεταξύ άλλων, στις σελίδες του το "Voici" και προσθέτει: "Η Zουλί Γκαγιέ αισθάνεται σαν να είναι σπίτι της. Εξάλλου κοιμάται πολλές φορές την εβδομάδα στο προεδρικό μέγαρο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες του περιοδικού "Voici" επιβεβαιώνουν αυτό που είχε γράψει πρόσφατα το σκανδαλοθηρικό "Closer", σύμφωνα με δημοσιεύματα του οποίου ακόμα και μετά την δημοσίευση του βιτριολικού βιβλίου της Βαλερί Τριερβελέρ για τον πρώην εραστή της, η Γαλλίδα ηθοποιός δεν εγκατέλειψε τον Φρανσουά Ολάντ, απλά προτίμησε να μείνει διακριτικά στο πλευρό του. 
Κλείσιμο

"Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί τον Οκτώβριο", δήλωσε στο δίκτυο RTL η αρχισυντάκτρια του περιοδικού "Voici", Μαριόν Αλαμπέρ. Κι ενώ η Γκαγέ αρχίζει να συνηθίζει την ζωή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων, το προσωπικό αισθάνεται πλέον οικεία μαζί της αφού την βλέπει συχνά. Έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο... ημιεπίσημη "Πρώτη Κυρία" της Γαλλίας.  

Για τους Γάλλους, η σχέση του Ολάντ και της Γκαγιέ δημοσιοποιήθηκε τον Ιανουάριο, όταν το περιοδικό "Closer" είχε αποκαλύψει τον κρυφό δεσμό τους με τον Γάλλο πρόεδρο να φορά κράνος έξω από την σπίτι όπου στέγαζε τον έρωτά του, κοντά στο Μέγαρο των Ηλυσίων, προκαλώντας πολιτικό σεισμό στη Γαλλία και την επεισοδιακή... έξοδο της Βαλερί από το προεδρικό μέγαρο. Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και άλλα ότι κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντως, τις  καλοκαιρινές τους διακοπές, τον Αύγουστο, Ολάντ και Γκαγιέ τις είχαν περάσει μαζί.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης