Αγοράκι έπεσε από βράχο ύψους 70 μέτρων και επέζησε!

Αγοράκι έπεσε από βράχο ύψους 70 μέτρων και επέζησε!

Το αγοράκι βρισκόταν σε εκδρομή με τους γονείς του στο πάρκο Μποντέγκα Χεντ στις βόρειες ακτές της Καλιφόρνιας. Οι διασώστες το βρήκαν σοβαρά τραυματισμένο, αλλά να έχει τις αισθήσεις του

Αγοράκι έπεσε από βράχο ύψους 70 μέτρων και επέζησε!
«Άγιο» είχε ένα 4χρονο αγοράκι στις Ηνωμένες Πολιτείες, που επέζησε πτώσης από ύψος 70 μέτρων, διατηρώντας μάλιστα τις αισθήσεις του, αλλά υφιστάμενο σοβαρά τραύματα.

Το αγοράκι βρισκόταν σε εκδρομή με τους γονείς του στο πάρκο Μποντέγκα Χεντ στις βόρειες ακτές της Καλιφόρνιας, όταν έπεσε σε βραχώδη παραλία.

Δύο διασώστες έσπευσαν να το βοηθήσουν, κατεβαίνοντας με σχοινιά τον βράχο και βρήκαν το αγοράκι να κλαίει. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας Λου Στέρτσινγκερ, ο μικρός έφερε σοβαρά τραύματα και κατάγματα.

Οι διασώστες αισθάνθηκαν μεγάλη ανακούφιση που εντόπισαν το παιδί ζωντανό, πρόσθεσε ο Στέρτσινγκερ που όμως δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του ή την πρόγνωση των γιατρών. «Αισθανθήκαμε πολύ ωραία. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στις διασώσεις αλλά χθες σίγουρα είχαμε την τύχη με το μέρος μας», σημείωσε.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το σώμα του παιδιού τσούλησε στον ασβεστολιθικό βράχο και κατέληξε στους βράχους ή αν διέσχισε 70 μέτρα στον αέρα. Πάντως, όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος, στο σημείο δεν υπάρχουν δέντρα που θα μπορούσαν να ανακόψουν την πτώση του.
Κλείσιμο

Το αγόρι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο με ασθενοφόρο γιατί στην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία και το ελικόπτερο δεν μπορούσε να προσεγγίσει για να το παραλάβει, λόγω της περιορισμένης ορατότητας.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο μικρός εισήχθη στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Όκλαντ, ένας εκπρόσωπος του οποίου απέφυγε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για την κατάστασή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης