Πεντάχρονος που δέχθηκε επίθεση με σφυρί παλεύει για τη ζωή του

Πεντάχρονος που δέχθηκε επίθεση με σφυρί παλεύει για τη ζωή του

Μια οικογένεια δέχθηκε επίθεση από άντρα μέσα στο διαμέρισμά της, σε συνοικία της Νέας Υόρκης - Η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για υπόθεση ερωτικής απόρριψης

Πεντάχρονος που δέχθηκε επίθεση με σφυρί παλεύει για τη ζωή του
Ένα πεντάχρονο αγόρι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, μετά από επίθεση που δέχθηκε με σφυρί και μαχαίρι, από άντρα που εισέβαλε μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε το παιδί μαζί με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ένας άντρας εισέβαλε την Τετάρτη το βράδυ σε διαμέρισμα στο Queens της Νέας Υόρκης και επιτέθηκε με σφυρί και μαχαίρι στην οικογένεια που αποτελείται από ένα πεντάχρονο αγόρι, μια γυναίκα τριάντα ετών και δύο ηλικιωμένα άτομα, έναν 70χρονο άντρα και μια 77χρονη γυναίκα.

Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της πόλης εκτός κινδύνου, αλλά το πεντάχρονο αγόρι και ο 70χρονος άντρας φέρουν σοβαρά τραύματα από σφυρί και μαχαίρι και η κατάστασή τους θεωρείται κρίσιμη.

Η αστυνομία όταν έφθασε στο διαμέρισμα βρήκε το μαχαίρι του άντρα, που είχε ήδη διαφύγει και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αποδίδει τις εγκληματικές ενέργειες του δράστη σε «ερωτική απόρριψη», χωρίς να έχει δώσει περαιτέρω  διευκρινίσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης