Σάλος για φωτογραφία Ιταλίδας υπουργού να τρώει παγωτό

Σάλος για φωτογραφία Ιταλίδας υπουργού να τρώει παγωτό

Η υπουργός Δημόσιας Αυτοδιοίκησης, Μαριάννα Μαντία, απαθανατίστηκε να απολαμβάνει ένα χωνάκι - Σεξιστική επίθεση σκανδαλοθηρικού περιοδικού

Σάλος για φωτογραφία Ιταλίδας υπουργού να τρώει παγωτό
Μετά το μπικίνι της Ιταλίδας υπουργού Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με το Κοινοβούλιο, Μαρία Έλενα Μπόσκι, που έβαλε φωτιά στο Διαδίκτυο, έπειτα από την τόπλες εμφάνιση της υπουργού Παιδείας Στεφανία, που προκάλεσε σειρά σχολίων, έφτασε η στιγμή της υπουργού Δημόσιας Αυτοδιοίκησης Μαριάννα Μαντία, να φιγουράρει σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Ιταλίας.

Με τη διαφορά ότι στην περίπτωση της Μαντία, το περιοδικό Chi δεν εστίασε στο σώμα της ή σε κάποια αποκαλυπτική εμφάνιση, αλλά στον τρόπο με τον οποίο απολάμβανε ένα παγωτό χωνάκι.

Κλείσιμο


Το σκανδαλοθηρικό έντυπο με τίτλο «Τα καταφέρνει μία χαρά με το παγωτό», δημοσίευσε αμφίβολης αισθητικής φωτογραφίες, στις οποίες η νεαρή υπουργός τρώει ένα παγωτό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της με τον σύζυγό της.

Προφανώς, ο τρόπος που έτρωγε η υπουργός το παγωτό της έφερε άλλους συνειρμούς στους συντάκτες του δημοσιεύματος.
Για να ολοκληρωθεί το σεξιστικού τύπου κείμενο, τη φωτογραφία συνοδεύει λεζάντα που αναφέρει: «Η υπουργός στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της Μάριο Τζανάνι, παραδίνεται σε ένα… διάλειμμα απόλαυσης».



Η δημοσίευση των φωτογραφιών προκάλεσε σειρά σχολίων στο Διαδίκτυο, με το πολιτικό περιοδικό Espresso να σχολιάζει στην επίσημη σελίδα του στο Twitter: «Κατάπτυστη σελίδα του περιοδικού Chi για την υπουργό Μαριάννα Μαντία. Μπορεί το 2014 να δημοσιεύονται τέτοια θέματα;».

Από την άλλη, ο διευθυντής του σκανδαλοθηρικού εντύπου, Αλφόνσο Σινιορίνι, απάντησε στους επικριτές του με ένα ανάλογο μήνυμα στο δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης: «Καλίπο ναι, παγωτό όχι;».



Ο Σινιορίνι αναφερόταν στο στιγμιότυπο με την σύντροφο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα Πασκάλε, όπου κοιτάζει με νόημα την τηλεοπτική κάμερα ενώ τρώει μία γρανίτα, τη γνωστή «σπρώξε-γλύψε». Το απόσπασμα από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Νάπολη με τη νεότατη τότε Πασκάλε που έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάματος, έκανε τον γύρο του κόσμου όταν αποκαλύφθηκε η σχέση της με την πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης