Βγήκε έξω χωρίς μπαστούνι ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Βγήκε έξω χωρίς μπαστούνι ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Η επίσημη θέση της Βόρειας Κορέας είναι ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέπτυξε μια κύστη στον αριστερό του αστράγαλο και λόγω της επαφής με ένα νεύρο προκλήθηκε στην περιοχή έντονο πρήξιμο

Βγήκε έξω χωρίς μπαστούνι ο Κιμ Γιονγκ Ουν
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας δημοσίευσαν εικόνες του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν, να περπατά χωρίς μπαστούνι σε συγκέντρωση του στρατού. Ο «ελέω Θεού» ηγέτης δεν είχε θεαθεί δημόσια για έξι εβδομάδες. Οι υπηρεσίες της Βόρειας Κορέας αποκάλυψαν ότι πραγματοποίησε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αφαιρέσει κύστη από τον αριστερό του αστράγαλο. Η υγεία του υπήρξε θέμα πολλών συζητήσεων το τελευταίο διάστημα, με πολλούς να λένε πως πάσχει από ουρική αρθρίτιδα.

Οι τελευταίες φωτογραφίες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην Rodong Sinmun σήμερα, δείχνουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη συνάντηση που είχε με τους ηγέτες του στρατού. Η υπηρεσία της Βόρειας Κορέας KCNA, δήλωσε ότι ο ηγέτης της χώρας παρέστη στη συγκέντρωση του στρατού τη Δευτέρα και την Τρίτη και πόζαρε στις φωτογραφίες με τους συμμετέχοντες. Συνοδευόταν από το στενό του συνεργάτη, Hwang Pyong-so και άλλους κορυφαίους αξιωματούχους.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απουσίαζε από ένα κεντρικό πολιτικό γεγονός το μήνα που μας πέρασε, την επέτειο της ίδρυσης του κόμματός του. Αλλά οι υπηρεσίες της Βόρειας Κορέας φρόντισαν να στείλουν αλλεπάλληλα μηνύματα στον κόσμο, ότι ο ηγέτης τους διατηρεί τον έλεγχο.

Η επίσημη θέση της Βόρειας Κορέας είναι ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέπτυξε μια κύστη στον αριστερό του αστράγαλο και λόγω της επαφής με ένα νεύρο προκλήθηκε στην περιοχή έντονο πρήξιμο. Μια ομάδα Ευρωπαίων ειδικών γιατρών δήλωσε πως ταξίδεψε στην Πιονγκγιάνγκ, στα τέλη Σεπτεμβρίου, για να πραγματοποιήσει την επέμβαση στον αστράγαλο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης