Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ποζάρει σε ένα ορφανοτροφείο: Βρείτε το «λάθος»

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ποζάρει σε ένα ορφανοτροφείο: Βρείτε το «λάθος»

Την φωτογραφία του βορειοκορεάτη ηγέτη «καταστρέφει»...

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ποζάρει σε ένα ορφανοτροφείο: Βρείτε το «λάθος»
Αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα εκτέλεσε πρόσφατα τουλάχιστον 10 ανώτερους αξιωματικούς γιατί τόλμησαν να δουν... σαπουνόπερες στην τηλεόραση, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, αποφάσισε να δείξει στον κόσμο την ευαίσθητη πλευρά του, με την επίσκεψή του σε ένα ορφανοτροφείο.

Κατά την ξενάγηση του στους χώρους του ιδρύματος -στο οποίο πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν εθεάθη ούτε ένα παιδί (!) κατά την παραμονή του Κιμ Γιονγκ Ουν- τραβήχτηκαν πολλές φωτογραφίες, αλλά μία μόνο από αυτές κέντρισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αλλά και των social media.

Πρόκειται για την παρακάτω φωτογραφία, μια εικόνα με την οποία είναι προφανές ότι κάτι... δεν πάει καλά.

Κλείσιμο
Ίσως είναι και αυτή προϊόν επεξεργασίας και έχει «πειραχτεί» με το PhotoShop, μια τακτική στην οποία πολύ συχνά καταφεύγει προς όφελος του ηγέτη της η Βόρεια Κορέα.



Από την άλλη πλευρά, ίσως το «λάθος» στην φωτογραφία να είναι οι αξιωματούχοι του στρατού της χώρας οι οποίοι φορώντας τις στολές τους κρατούν μανιωδώς σημειώσεις, δίπλα στα ροζ κρεβατάκια των παιδιών.



Μήπως, όμως, την φωτογραφία «χαλάει» ο ίδιος ο  Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος -όπως φαίνεται- δεν μπορεί να σταματήσει να καπνίζει ακόμη και μέσα σε ένα ορφανοτροφείο;



Κι όμως, η απάντηση είναι: κανένα από τα παραπάνω!

Την φωτογραφία του βορειοκορεάτη ηγέτη «καταστρέφουν», απλά, τα δύο λούτρινα κουκλάκια  που φαίνονται στο βάθος της εικόνας, ακριβώς πίσω από την πλάτη του...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης