Μεταμφιέζονται σε τζιχαντιστές οι Αμερικανοί για να γιορτάσουν το Χάλοουιν

Μεταμφιέζονται σε τζιχαντιστές οι Αμερικανοί για να γιορτάσουν το Χάλοουιν

Μετά τις στολές νοσοκόμας που φροντίζει ασθενείς με Έμπολα - Ποζάρουν ζωσμένοι με ψεύτικα εκρηκτικά και κρατώντας ομοιώματα κεφαλιών

Μεταμφιέζονται σε τζιχαντιστές οι Αμερικανοί για να γιορτάσουν το Χάλοουιν
Δεν ήταν αρκετό ότι κυκλοφόρησαν στο αμερικανικό εμπόριο για τη γιορτή του Χάλοουιν στολές νοσοκόμας και γιατρού που φροντίζει ασθενείς με Έμπολα, την ώρα που η επιδημία σκορπά το θάνατο, ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι πλέον πολλοί είναι όσοι Αμερικανοί μεταμφιέζονται σε τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Τι και αν οι φρικιαστικές εικόνες εκτελέσεων και αποκεφαλισμών από τους άνδρες του ΙΚ σε Συρία και Ιράκ έκαναν τον γύρο του κόσμου, τι και αν η διεθνής κοινότητα καταδικάζει τα αποτρόπαια εγκλήματα και ο διεθνής συνασπισμός επιχειρεί εναντίον θέσεων των εξτρεμιστών, οι Αμερικανοί δε δείχνουν να πτοούνται και μεταμορφώνονται σε αιμοσταγείς δολοφόνους.

Οι πρώτες εικόνες με μαυροντυμένους άνδρες να κρατούν ομοιώματα κεφαλιών που παραπέμπουν στους αποκεφαλισμούς ομήρων, δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω Twitter.

Κλείσιμο
Πολλές ήταν οι φωτογραφίες, λοιπόν, που αναρτήθηκαν στο δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης με σχόλια όπως: «Μία ακόμα νίκη. Τόσοι έχουν στρατολογηθεί στο ΙΚ στα πάρτι του Χάλοουιν», «Όπου γίνεται πάρτι για το Χάλοουιν εκεί θα είναι και το ΙΚ», «Με τη στολή του ΙΚ στο πάρτι. Η στολή του Έμπολα ήταν πολύ μεγάλη».



Κάποιοι από τους νεαρούς που φωτογραφίζονται να φορούν μαύρα ρούχα και μαντίλες που καλύπτουν το πρόσωπό τους, κρατούν ομοιώματα όπλων, είναι ζωσμένοι με ψεύτικα εκρηκτικά, ενώ τέσσερις νεαρές γυναίκες ντυμένες με μαύρα αποκαλυπτικά ρούχα ποζάρουν «πυροβολώντας» με το χέρι τους προς το φακό.



Προφανώς τα πρωτοφανή περιστατικά βίας δεν είναι αρκετά για να αποτρέψουν τους νεαρούς Αμερικανούς από το να υιοθετήσουν έστω και για αστείο την εικόνα απόλυτης φρίκης που συγκλονίζει ολόκληρο τον κόσμο.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης