Ισπανία: Ο θάνατος εμπόρου ναρκωτικών από κοκκαΐνη αποδόθηκε στον Έμπολα

Ισπανία: Ο θάνατος εμπόρου ναρκωτικών από κοκκαΐνη αποδόθηκε στον Έμπολα

Η τραγωδία με Νιγηριανό που είχε καταπιεί σακουλάκια κοκκαΐνης - Έπαθε κρίση μέσα στο αεροδρόμιο όταν οι σακούλες έσπασαν, όμως έμεινε αβοήθητος διότι θεωρησαν ότι μπορεί να έχει προσβληθεί από Έμπολα - Ο άτυχος άνδρας πέθανε αβοήθητος 25 λεπτά μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Ισπανία: Ο θάνατος εμπόρου ναρκωτικών από κοκκαΐνη αποδόθηκε στον Έμπολα
Αβοήθητος επί 50 λεπτά έμεινε ένας άνδρας από τη Νιγηρία που έπαθε κρίση μόλις αποβιβάστηκε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης άρτι αφιχθείς με πτήση των τουρκικών αερογραμμών.

Όταν ένας από τους άνδρες ασφαλείας του αεροδρομίου διαπίστωσε ότι ήταν από τη Νιγηρία, τότε όλοι απομακρύνθηκαν από κοντά του από φόβο μήπως έχει Έμπολα.

Χρειάστηκε να φτάσουν στο σημείο άνδρες με ειδικές στολές για προστασία από τον ιό του αιμορραγικού πυρετού. Αφού το παραϊατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι ο ύποπτος δεν είχε συμπτώματα του φονικού ιού τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς 25 λεπτά μετά κατέληξε.

Τελικά όπως αποδείχθηκε ο Νιγηριανός ήταν βαποράκι ναρκωτικών και έπαθε κρίση όταν έσπασαν οι σακούλες κοκκαΐνης που είχε στο στομάχι του.

Η γυναίκα του καταγγέλει εντωμεταξύ ότι αν και Νιγηριανός στην καταγωγή είχε τέσσερα χρόνια να επισκεφθεί την χώρα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης