Η οικογένεια που κοιμάται με 145 εξωτικά ζώα

Η οικογένεια που κοιμάται με 145 εξωτικά ζώα

Φίδια, σκορπιοί, ρακούν, έντομα ζούν στο σπίτι τους

Η οικογένεια που κοιμάται με 145 εξωτικά ζώα
Τους περισσότερους γονείς τους πιάνει πανικός στην προσπάθειά τους να κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά τους, όχι όμως και αυτή την οικογένεια, η οποία έχει 145 εξωτικά... κατοικίδια.


Ο Jamie και η Michelle Mintram, από το Weeting, στο Norfolk, μοιράζονται τα κρεβάτια τους με τα δύο τους παιδιά καθώς και με μία αράδα από ασυνήθιστα ζώα.
Κλείσιμο


Η οικογένεια έχει στην κατοχή της ένα μικρό κροκόδειλο, έναν σκορπιό, δύο κουνάβια, έναν αργεντίνικο βάτραχο, δύο βόες καθώς και άλλα 100 περίεργα πλάσματα.


Ο 39χρονος κ.Mintram έχει ειδική άδεια για να φροντίζει τα εξωτικά κατοικίδια ενώ παλαιότερα έχει διασώσει μία σειρά ερπετών  από ιδιοκτήτες οι οποίοι στάθηκαν ανίκανοι να τα φροντίσουν.


Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι πολλά από τα εξωτικά κατοικίδια κατοικούν στα υπνοδωμάτια των δύο τους παιδιών.


Οι οικογένεια των Mintram ελπίζει να ανοίξει ένα μικρό ζωολογικό κήπο κοντά στο σπίτι τους, ο οποίος θα απαρτίζεται κυρίως από  ζώα που έχουν διασώσει οι ίδιοι.


Το ζευγάρι, γνωρίστηκε πριν από 12 χρόνια όταν και οι δυο τους ήταν τεχνικοί εργαστηρίου. Η αγάπη τους για τα ζώα τους ένωσε αμέσως.


Από την μέρα που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν έχουν γεμίσει κάθε γωνιά του σπιτιού τους με διαφορετικά ζώα όπως για παράδειγμα έντομα, χοίρους, έναν σκαντζόχοιρο και ένα ρακούν.


Ο κ. Μintram έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ερπετά ενώ η σύζυγός τους προτιμά τα γουνοφόρα ζώα. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης