Σαγκάη, η «έξυπνη» πόλη!

Σαγκάη, η «έξυπνη» πόλη!

Η πόλη σημειώνει καθημερινά αλματώδη βήματα στους τομείς της τεχνολογίας και των υποδομών

Σαγκάη, η «έξυπνη» πόλη!
Η Σαγκάη φιλοδοξεί να γίνει "ναός" της τεχνολογίας που θα αναδειχθεί στην παγκόσμια σκακιέρα σημειώνοντας αλματώδη βήματα προόδου στον τομέα των υπηρεσιών IT services και των υποδομών.



Ήδη, η κυβέρνηση της χώρας της έχει απονείμει το τίτλο της "έξυπνης πόλης" καθώς η μεγαλύτερη οικονομική πόλη της Κίνας έχει ενσωματώσει τα τελευταία τρία χρόνια την προηγμένη τεχνολογία σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και στις υποδομές της.

Σύμφωνα με το πρακτορείο "Xinhua" , έχει ξεκινήσει την εφαρμογή πάνω από 50 προγραμμάτων προηγμένης τεχνολογίας με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Κλείσιμο
Η Σαγκάη έχει εφαρμόσει ένα τριετές πρόγραμμα με στόχο την μεταμόρφωσή της σε "έξυπνη πόλη" από το 2011 έως το 2013 και στο εγγύς μέλλον φιλοδοξεί ν' αναδειχθεί σε μία από τις ηγέτιδες πόλεις παγκοσμίως στον τομέα των μεταφορών και των υποδομών.



Από το 2014, έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή ένα νέο τεχνολογικό πρόγραμμα. Πρόσφατα, η κινεζική πόλη είχε αποσπάσει τα εύσημα από το υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Κίνας για τα αλματώδη βήματα που σημείωσε στον τομέα της ανάπτυξης.

Η Σαγκάη, η μεγαλύτερη πληθυσμιακή πόλη της Κίνας , θεωρείται κύριος φορέας της σύγχρονης οικονομίας της χώρας , καθώς επίσης και ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά, εμπορικά, οικονομικά και βιομηχανικά της κέντρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης