Το «τσίγκινο» ανδρικό εσώρουχο είναι γεγονός!

Το «τσίγκινο» ανδρικό εσώρουχο είναι γεγονός!

Για ενδυνάμωση του σπέρματος - Θα θωρακίσει τα γεννητικά όργανα των ανδρών από την ακτινοβολία - Στην... προνομιακή τιμή των 49 δολαρίων

Το «τσίγκινο» ανδρικό εσώρουχο είναι γεγονός!
Η υψηλή τεχνολογία «εισβάλλει» στην... ευαίσθητη περιοχή των εκπροσώπων του ισχυρού φύλου με έναν και μοναδικό σκοπό: Να θωρακίσει τα γεννητικά όργανα των ανδρών από την ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά και άλλες συσκευές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, η εταιρεία που εδρεύει στο Μανχάταν, Belly Armor, ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ειδικά εσώρουχα για τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου τα οποία τους προστατεύουν από την ακτινοβολία.

Η νέα σειρά που λανσάρει η αμερικανική εταιρεία, ονομάζεται RadiaShield και υπόσχεται πλήρη προστασία των γεννητικών οργάνων των ανδρών από την ακτινοβολία των κινητών. Στο εσώρουχο και, πιο συγκεκριμένα, στο ύψος της βουβωνικής χώρας, είναι ενσωματωμένη μία λεπτή επίστρωση αλουμινίου, εξηγούν οι δημιουργοί του.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, επικαλούμενο ανακοίνωση της εταιρείας, στόχος της νέας ανδρικής σειράς εσωρούχων είναι να προστατεύσει τη μέχρι τώρα παραμελημένη αυτή περιοχή του ανδρικού σώματος από την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι τεχνολογικές συσκευές. 

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Belly Armor, Κάθριν Νίφελντ, η εταιρεία εμπνεύστηκε για τη δημιουργία των νέων εσωρούχων, τα οποία κυκλοφορούν ήδη στην αμερικανική αγορά, από μία έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2007 και, σύμφωνα με την οποία, τα κινητά ενοχοποιούνται για τη χαμηλή ποιότητα του σπέρματος.

Η Νίφελντ πρόσθεσε επίσης ότι, μέχρι τώρα, κανείς δεν είχε δώσει σημασία στα γεννητικά όργανα των ανδρών, τα οποία είναι εκτεθειμένα σε καθημερινή βάση στην ακτινοβολία που εκπέμπουν τεχνολογικές συσκευές.

«Συνήθως οι άντρες αγνοούν το γεγονός ότι, βάζοντας στην τσέπη του παντελονιού τους το κινητό, βλάπτουν άθελά τους το σπέρμα τους και κατά συνέπεια τη γονιμότητά τους», επισημαίνει η εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η προστασία της «ευαίσθητης περιοχής» των ανδρών με το τσίγκινο εσώρουχο κοστίζει... Για όσους ενδιαφέρονται, ένα ανδρικό εσώρουχο της σειράς RadiaShield κοστίζει 49 δολάρια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης