Η καλλονή από τη Συρία που μάχεται κατά των τζιχαντιστών στα social media

Η καλλονή από τη Συρία που μάχεται κατά των τζιχαντιστών στα social media

Τι κι αν πολλοί την αποκαλούν κατάσκοπο και άλλοι φερέφωνο του Άσαντ, η Μάραμ δηλώνει μια απλή πατριώτισσα, «που είναι αφοσιωμένη στην αλήθεια»

Η καλλονή από τη Συρία που μάχεται κατά των τζιχαντιστών στα social media
Είναι μόλις 27 ετών, ωστόσο, η συριακής καταγωγής καλλονή Μάραμ Σούσλι που ζει στην Αυστραλία έχει καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση στο Διαδίκτυο, εκεί όπου δίνει τη δική της μάχη κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.



Κλείσιμο
Τι κι αν πολλοί την αποκαλούν κατάσκοπο, άλλοι φερέφωνο του Άσαντ και ακόμη περισσότεροι ως άλλη μια όμορφη κοπέλα που απλά θέλει να γίνει η επόμενη... Kim Kardashian, η Μάραμ δίνει τον δικό της αγώνα μέσα από τα social media και δηλώνει μια απλή πατριώτισσα, «που είναι αφοσιωμένη στην αλήθεια».



Το κανάλι της στο YouTube έχει περισσότερες από 2,5 εκατ. προβολές και στα βίντεο που πολύ συχνά «ανεβάζει», εκφράζει την αγωνία και τη θλίψη της για την χώρα στην οποία γεννήθηκε.



Η 27χρονη ακτιβίστρια λέει πως δεν αντέχει να βλέπει την πατρίδα της να καταστρέφεται για αυτό και επιτίθεται συχνά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους Σύρους αντάρτες, το Ισλαμικό Κράτος αλλά και τις ΗΠΑ.



«Οι άνθρωποι εκεί πεθαίνουν. Είναι καθήκον μου να λέω την αλήθεια και τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία», λέει η καλλονή, η οποία, ωστόσο, εκτός από χιλιάδες πιστούς υποστηρικτές, έχει καταφέρει να κάνει και πολλούς εχθρούς οι οποίοι υποστηρίζουν πως η 27χρονη εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να κερδίσει φήμη και αναγνώριση.

Η ίδια, πάντως, συνεχίσει να «τιτιβίζει» και να «ανεβάζει» τα βιντεό της στο Διαδίκτυο, λέγοντας απλά πως όσοι δεν την παίρνουν στα σοβαρά, το κάνουν απλά και μόνο γιατί δεν πιστεύουν ότι μια γυναίκα πρέπει και μπορεί να ασχολείται με πολιτικά ζητήματα...

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης